- AutorOdp.
- 20 czerwca 2010 at 13:14
Od dwóch dni wydziela mi się biała wydzielina z pochwy, białe grudki czasem z krwią. I do tego swędzenie pochwy i sromu…
I do tego jak mocno ocieram nogę o nogę to mnie boli po prostu..
Co to może być?21 czerwca 2010 at 10:23to może być jakaż infekcja pochwy, opis Twoich objawów może wskazywać na grzybicę, mozesz zastosować sobie mażć clotrimazolum i globulki lactovaginal dopochwowo dopóki nie dostaniesz się do lekarza.Możliwe że poprawi Ci się po kilku dniach stosowania probiotyku i mażci, ale nie lekcaważyłabym takich objawów, bo jeżli to grzybica to lubi ona powracać, więc czasem potrzebne są silniejsze leki od lekarza albo dłuższe leczenie.Później po leczeniu warto brać profilaktycznie probiotyki(np.provag jest doustny=wygodny).Pozdr
21 czerwca 2010 at 12:56mażć clotrimazolum i globulki lactovaginal dostanę bez recepty tak?
21 czerwca 2010 at 19:21Tak, rzeczywiżcike to dożć powszechny problem- proponuję nie bagatelizować objawów i udać się do specjalisty.
21 czerwca 2010 at 20:09Możecie polecić jakież konkretne żele do higieny intymnej? takie, które na 100 % ni euczulają?
27 czerwca 2010 at 18:47Ja mogę ci polecić Feminellę C. Oczywiżcie musisz sama znaleźć coż bo będzie ci najbardziej pasowało
30 czerwca 2010 at 11:28A tą Feminellę stosowałaż osobiżcie, czy ktos ci polecił?
Czy to lek receptowy?doustny czy globulka?Czy to pełna nazwa leku?
Musszę o to zapytać mojego g.30 czerwca 2010 at 14:41[usunięto_link] wrote:
Możecie polecić jakież konkretne żele do higieny intymnej? takie, które na 100 % ni euczulają?
każdy organizm jest inny i nikt Ci nie powie na 100% że jakiż żrodek nie uczuli. z tego co wiem, to dożć dobry dla bardzo wrażliwej skóry jest AA Help, zawiera kwas mlekowy ale ma konsystencję taką bardziej kremową a nie żelową i nie wysusza.
Gochaaaa1991, najlepiej zrobisz, jak pójdziesz do specjalisty 🙂 Bo skoro wydzieline masz grudkowatą, to oznacza, że infekcja siedzi głębiej i będą potrzebne globulki dopochwowe.
Kup lacibios femina na odbudowę flory, noż bawelnianą przewiewną bieliznę i zasuwaj do ginekologa.[/b]7 lipca 2010 at 12:05[usunięto_link] wrote:
A tą Feminellę stosowałaż osobiżcie, czy ktos ci polecił?
Musszę o to zapytać mojego g.Polecił mi mój ginekolog. Są to globulki bez recepty. Pełna nazwa to Feminella Vagi C jak dobrze pamiętam.
7 lipca 2010 at 15:53[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A tą Feminellę stosowałaż osobiżcie, czy ktos ci polecił?
Musszę o to zapytać mojego g.Polecił mi mój ginekolog. Są to globulki bez recepty. Pełna nazwa to Feminella Vagi C jak dobrze pamiętam.
dziękuję za informację- w związku z tym, że żrednio lubie chodzić do Pana g. oraz w związku z tym, ze Feminellę można kupić bez recepty…….cóż zaufam ci i postaram wyleczyć się sama 😀
O efektach poinformuję21 lipca 2010 at 23:54monia, wypróbuj bo warto. Swoją drogą to i tak warto pójżć do ginka.
22 lipca 2010 at 11:12Dodatkowo do podmywania mozna uzyc roztworu tantum rosa.
22 lipca 2010 at 11:17[usunięto_link] wrote:
monia, wypróbuj bo warto. Swoją drogą to i tak warto pójżć do ginka.
Dzięki, Dzięki i jeszcze raz dzięki
Naprawdę pomogło- nie wiem czy to zbieg okolicznożci?!nie sądzę żeby mój organizm sam sobie poradziłTa Feminella naprawę działa
22 lipca 2010 at 18:44[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
monia, wypróbuj bo warto. Swoją drogą to i tak warto pójżć do ginka.
Dzięki, Dzięki i jeszcze raz dzięki
Naprawdę pomogło- nie wiem czy to zbieg okolicznożci?!nie sądzę żeby mój organizm sam sobie poradziłTa Feminella naprawę działa
Proszę bardzo:) Warte polecenia:)
22 lipca 2010 at 19:46Czy można tę Feminellę stosować w ciąży?
- AutorOdp.