- AutorOdp.
- 22 lipca 2010 at 20:57
NO to już pytanie do fachowca- czytaj lekarza
Ew. mozna zadać sobie trochę trudu i poszukać w leksykonie leków czy czymż w tym stylu. 😀
Kolejna opcja to poszukać informacji o Feminelli w necie- moze jakaż ulotka itp.??23 lipca 2010 at 08:22Znalazłam informację, że można stosować w ciąży ale dopytam się jeszcze swojego lekarza.
23 lipca 2010 at 13:09Czyli są na ten temat informacje w necie, czy pytałaż lekarza
Zainspirowana przez ciebie też sprawdziłam-
poniżej link[usunięto_link]
Rzeczywiżcie mozna w ciąży stosować25 lipca 2010 at 20:32Bardzo mnie to cieszy bo jestem w ciąży a chciałabym zabezpieczyć się jakoż przed infekcjami.
25 lipca 2010 at 21:57Możesz spokojnie stosować ją w ciąży, sama ją brałam będąc przy nadziei:)
26 lipca 2010 at 05:33CZyli Femniella to produkt bezpieczny, stosunkowo niedrogi jak już wiemy skuteczny i bez recepty czyli łatwo go zdobyć 😀
27 lipca 2010 at 15:42Oj kobietki nie jestem zwolenniczką leczenia się samemu.
Powiem Wam tylko, że jak zaczniecie się same leczyć i jeżli w przeciagu paru dni objawy nie ustapią to nie czekajcie dłużej i marsz do lekarza.27 lipca 2010 at 16:14[usunięto_link] wrote:
Oj kobietki nie jestem zwolenniczką leczenia się samemu.
Powiem Wam tylko, że jak zaczniecie się same leczyć i jeżli w przeciagu paru dni objawy nie ustapią to nie czekajcie dłużej i marsz do lekarza.Jak najbardziej się zgadzam leczenie samodzielne może powodować same kłopot
Przed zastosowaniem jakiegokolwiek leku kosnsultujcie się z lekarzem lub farmaceutą3 sierpnia 2010 at 16:08[usunięto_link] wrote:
Powiem Wam tylko, że jak zaczniecie się same leczyć i jeżli w przeciagu paru dni objawy nie ustapią to nie czekajcie dłużej i marsz do lekarza.Przecież Feminella jest tak naprawdę żrodkiem profilaktycznym:)
3 sierpnia 2010 at 18:06[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Powiem Wam tylko, że jak zaczniecie się same leczyć i jeżli w przeciagu paru dni objawy nie ustapią to nie czekajcie dłużej i marsz do lekarza.Przecież Feminella jest tak naprawdę żrodkiem profilaktycznym:)
To fakt, a nie pisałam już o tym?
Poza tym nie tylko profilaktycznym zachęcam do lektury- wpisz w googla , a prawdę ci powie 😀
Tak serio wpisz nazwę leku w google i uważnie przeczytaj3 sierpnia 2010 at 18:15[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
To fakt, a nie pisałam już o tym?
Poza tym nie tylko profilaktycznym zachęcam do lektury- wpisz w googla , a prawdę ci powie 😀
Tak serio wpisz nazwę leku w google i uważnie przeczytajA czytałam, czytałam:) To doprecyzuję: Feminella pełni również funkcję żrodka profilaktycznego:)
10 sierpnia 2010 at 05:22TAk jest to prawda
Feminella i profilaktycznie i pomocniczo przy leczeniu
To dwa główne zastosowania leku15 sierpnia 2010 at 20:10Tak się zastanawiam jak często można ją stosować?
20 sierpnia 2010 at 07:51[usunięto_link] wrote:
Tak się zastanawiam jak często można ją stosować?
Dla zainteresowanych polecam lekturę 😀
[usunięto_link] - AutorOdp.