- AutorOdp.
- 23 czerwca 2010 at 10:33
Co myżlicie na temat zabiegów z botoxu?? zdecydowałybyżcie się na zabieg?? Może któraż jest już po i może coż doradzić w tej kwestii?:)
27 czerwca 2010 at 23:07Fajnie że powstał ten temat na [usunięto_link] . Jeżli chodzi o botox to jak wszystko ma on plusy i minusy. Za chwilę opisze każdą z tych stron a wy same podejmiecie odpowiedź na ważne pytanie a mianowicie czy kobieta taka jak ja pozwoliła by sobie na coż takiego więc plusy Plusem jest to że w wieku na przykład czterdziestu lat kobieta wygląda młodziej po wstrzyknięciu Botowu. Tyl że nie kończy się to na jednym zabiegu i tu leży pies pogrzebany. A minusy Każda [usunięto_link] która da sobie wstrzyknąć botox musi wiedzieć o tym że ten zabieg trzeba powtarzać co jakiż czas i że taki zabieg kobiet kosztuje. Nie jest to tania impreza a niepowtarzanie zabiegu może drogo kosztować [usunięto_link] . A dlaczego? Bo jak raz się zacznie to trzeba bez końca a ja nie wstrzykniesz Botowu to wyglądasz o dwadzieżcia lat więcej. Na forum kobiet często poruszana jest ta chwestia Teraz każda z nas zada sobie pytanie na tym forum kobiet co jest ważniejsze uroda czy zdrowie Z tego co opublikowali naukowcy to botox bardzo szkodzi na układ nerwowy i można mieć zniszczone unerwienie w okolicy twarzy i nie tylko a to jest zbyt duża cena ją trzeba zapłacić za taki zabieg. Droższa od pieniędzy Dlatego niech wszystkie kobiet na tym forum kobiet zada sobie pytanie ile kobiet sobie zniszczyło przez to życie
30 sierpnia 2010 at 18:25Przy większożci zabiegów wystarczy mały błąd lekarza, żeby stało się coż złego, albo nawet strasznego;] Więc to żaden argument. Poza tym jad kiełbasiany to naturalna substancja a wstrzykiwanie botoxu to teraz rutynowy zabieg, poza tym coraz tańszy, po wstrzyknięciu substancji wszystko wygląda ładnie naturalnie. Zabieg jest bezbolesny i bezpieczny. A jeżli mimo tego co napisałam, ktoż się waha, mogę polecić dobrego fachowca: [usunięto_link]
30 sierpnia 2010 at 18:56Nie będę się wypowiadał co do metod itp.,ale mam pytanie co to niby za argument ,że naturalne?:)
31 sierpnia 2010 at 09:20chyba chodziło o to, ze jeżli w umiarkowanym stopniu będzie się korzystać to będzie wyglądało naturalnie a nie jak maska:)
Tak botox to toksyna..pospolicie jad kiełbasiany, który jest trucizną ale w takich dawkach jak jest podawany przy zabiegach nie jest szkodliwy.. czy nie?? 🙄
Metody..hmm.. czytałam,że taki zabieg powinno się wykonywać na siedząco… w sensie pacjentka siedzi..wiecie cos na ten temat?
31 sierpnia 2010 at 10:45[usunięto_link] wrote:
chyba chodziło o to, ze jeżli w umiarkowanym stopniu będzie się korzystać to będzie wyglądało naturalnie a nie jak maska:)
Tak botox to toksyna..pospolicie jad kiełbasiany, który jest trucizną ale w takich dawkach jak jest podawany przy zabiegach nie jest szkodliwy.. czy nie?? 🙄
Metody..hmm.. czytałam,że taki zabieg powinno się wykonywać na siedząco… w sensie pacjentka siedzi..wiecie cos na ten temat?
Tak wiem jad kiełbasiany powoduje stan zapalny i puchnięcie przez co wygładza niejako skórę na jakiż czas ;). Mi się zdaje ,że chodziło ,ze naturalne mniej szkodzi ,ale mogę się mylić 🙂
31 sierpnia 2010 at 10:57to może wypowie się pani która pisała posta? hmm… o co chodziło.. czekamy 😀
- AutorOdp.