• Autor
    Odp.
  • butterfly-23
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Co myżlicie na temat zabiegów z botoxu?? zdecydowałybyżcie się na zabieg?? Może któraż jest już po i może coż doradzić w tej kwestii?:)

Afrodytaaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Fajnie że powstał ten temat na [usunięto_link] . Jeżli chodzi o botox to jak wszystko ma on plusy i minusy. Za chwilę opisze każdą z tych stron a wy same podejmiecie odpowiedź na ważne pytanie a mianowicie czy kobieta taka jak ja pozwoliła by sobie na coż takiego więc plusy Plusem jest to że w wieku na przykład czterdziestu lat kobieta wygląda młodziej po wstrzyknięciu Botowu. Tyl że nie kończy się to na jednym zabiegu i tu leży pies pogrzebany. A minusy Każda [usunięto_link] która da sobie wstrzyknąć botox musi wiedzieć o tym że ten zabieg trzeba powtarzać co jakiż czas i że taki zabieg kobiet kosztuje. Nie jest to tania impreza a niepowtarzanie zabiegu może drogo kosztować [usunięto_link] . A dlaczego? Bo jak raz się zacznie to trzeba bez końca a ja nie wstrzykniesz Botowu to wyglądasz o dwadzieżcia lat więcej. Na forum kobiet często poruszana jest ta chwestia Teraz każda z nas zada sobie pytanie na tym forum kobiet co jest ważniejsze uroda czy zdrowie Z tego co opublikowali naukowcy to botox bardzo szkodzi na układ nerwowy i można mieć zniszczone unerwienie w okolicy twarzy i nie tylko a to jest zbyt duża cena ją trzeba zapłacić za taki zabieg. Droższa od pieniędzy Dlatego niech wszystkie kobiet na tym forum kobiet zada sobie pytanie ile kobiet sobie zniszczyło przez to życie

flan
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Przy większożci zabiegów wystarczy mały błąd lekarza, żeby stało się coż złego, albo nawet strasznego;] Więc to żaden argument. Poza tym jad kiełbasiany to naturalna substancja a wstrzykiwanie botoxu to teraz rutynowy zabieg, poza tym coraz tańszy, po wstrzyknięciu substancji wszystko wygląda ładnie naturalnie. Zabieg jest bezbolesny i bezpieczny. A jeżli mimo tego co napisałam, ktoż się waha, mogę polecić dobrego fachowca: [usunięto_link]

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie będę się wypowiadał co do metod itp.,ale mam pytanie co to niby za argument ,że naturalne?:)

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

chyba chodziło o to, ze jeżli w umiarkowanym stopniu będzie się korzystać to będzie wyglądało naturalnie a nie jak maska:)

Tak botox to toksyna..pospolicie jad kiełbasiany, który jest trucizną ale w takich dawkach jak jest podawany przy zabiegach nie jest szkodliwy.. czy nie?? 🙄

Metody..hmm.. czytałam,że taki zabieg powinno się wykonywać na siedząco… w sensie pacjentka siedzi..wiecie cos na ten temat?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

chyba chodziło o to, ze jeżli w umiarkowanym stopniu będzie się korzystać to będzie wyglądało naturalnie a nie jak maska:)

Tak botox to toksyna..pospolicie jad kiełbasiany, który jest trucizną ale w takich dawkach jak jest podawany przy zabiegach nie jest szkodliwy.. czy nie?? 🙄

Metody..hmm.. czytałam,że taki zabieg powinno się wykonywać na siedząco… w sensie pacjentka siedzi..wiecie cos na ten temat?

Tak wiem jad kiełbasiany powoduje stan zapalny i puchnięcie przez co wygładza niejako skórę na jakiż czas ;). Mi się zdaje ,że chodziło ,ze naturalne mniej szkodzi ,ale mogę się mylić 🙂

czerwony_kwiat
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

to może wypowie się pani która pisała posta? hmm… o co chodziło.. czekamy 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Botox??"

Przewiń na górę