Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 36 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Brenda
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Jeździcie do SPA? Jakie macie dożwiadczenia? Jakie ulubione zabiegi, które mogłybyżcie polecić? Co sądzicie o mężczyznach w SPA? Ja uważam że nigdzie nie zadbają o nas tak jak w SPA, dlatego jeżli ktoż chce zadbać o higienę psychiczną i swoje ciało, to najlepiej wybrać się włażnie tam.

meksykanka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Oczywiżcie że SPA jako jedyna forma pielęgnacji to za mało, ale nie tylko dla mężczyzny. Dla kobiety też! Natomiast fajnie jest mieć faceta z którym można pojechać do SPA. W ogóle fajne są SPA do których można pojechać całą rodziną, z dziećmi. Nad morzem w Jastrzębiej Górze jest SPA Primavera gdzie można pojechać na wczasy całą rodziną i wszyscy mają co robić.

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

raz byłam i to przypadkiem podczas weekendu:)to chyba za mało żeby poczuć sie odnowioną:)

basiaP
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

a ja się teraz szykuję na oczyszczanie twarzy za pomocą peelingu kawitacyjnego. jeszcze tego nie robiłam, ale czytałam że jest dobry. a przede wszystkim nie boli tak jak oczyszczanie manualne. sama jestem ciekawa efektów.

jagoda4
    Członek
    • Zasłużony

Brzmi jakoż niesympatycznie.I można go stosować w gabinecie kosmetycznym każdym?czy to jakaż nowożć?

Kayetana
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

tak powinno byc – rozpusta siebie samej niech cie ktos wymasuje, oklepie, nabalsamuje. Przykrym punktem tego cudownego przybytku wszedzie jest niezmiennie cennik, ale podobno, gdybysmy z atakie usługi płaciły.li mniej, nie czulibysmy tego luksusu prawdziwie (w mysl zasady: im drozej tym lepiej, nasz mozg zapamietuje duzy wydatek na długo, przekuwa emocją „jak mi dobrze” i mamy magie SPA:)
    Warto i tak warto 😀

jagoda4
    Członek
    • Zasłużony

@panirewolucja wrote:

Raczej w każdym, to dożć popularny zabieg. Poczytaj sobie na ten temat http://www.dourody.pl/kawitacja_ultradzwiekowa_peeling_kawitacyjny.html

Ciekawy ling,dzięki.Mam wątpliwożci jeżli chodzi o naczynka.
    Pewnie że można w ciszy urządzić sobie domowe SPA.Jeszce jak ktoż ma wannę z masażem to już odprężenie wielkie.

carriebradshaw
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Jak kogoż nie stać, to można wziąć udział w konkursie. Ja nie wiem dokładnie o co chodzi, ale zamierzam się dowiedzieć, bo darmowe SPA piechotą nie chodzi. Na razie wiem tylko tyle, że Primavera SPA ma jakiż konkurs na Facebooku. Może ktoż wie więcej na ten temat?

Izys
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

też się zainteresowałam tym konkursem i to z podobnych pobudek ;)..trzeba odpowiedzieć na pytania dotyczące Primavery i ogólnie zabiegów SPA, ja już nawet nie liczę na tą pierwszą nagrodę, czyli pobyt w hotelu z kompletem zabiegów, ale nawet to trzecie miejsce mnie ucieszy 😉

charlize
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

A co sądzicie o naszych wspaniałych mężczyznach w spa? naprawdę uważacie, że to jest mało męskie i takie metroseksualne? Bo ja uważam, że jak facet o siebie dba i chce iżć na jakiż zabieg to jest to całkiem miły widok 🙂

Stylowa
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

pewnie, że facet ma jak największe prawo wybrać się do spa albo wraz z Kobietą albo sam, nie wiem czemu przyległa taka łatka, że to jest mało męskie, jak facet jest zadbany to kobiety bardzo lubią , ale wiem, że np jest takie spa hotel Głęboczek i tam np sa kąpiele w winie i to wiem, że mężczyźni lubią i uważam, że to wcale nie jest mało męskie

kitinka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Do SPA staram się jeździć raz w roku, żeby odpocząć. Masaże lubię, ale ze zajmuje sie tym raczej na codzien to bardziej preferuje w czasie wyjazdu zabiegi na cialo, basen:) Niestety przez zawod ktory wykonuje no i sprawy genetyczne mam strasznie pekajace naczynka, bolace nogi, wiec zaproponowano mi ostatnio fajny zabieg ktory przynosi ulge no i dodatkowo to zabieg ujedrniajacy;) fajne uczucie bylo jak naprzemiennie czulam uczucie ciepla i zimna;) oprocz tego fajne sa tez peelingi.
    Dla osob ktore nie maja pieniedzy na wyjazdy do SPA – fakt, można sobie je zrobic w domu, ale przedtem trzeba na prawde zapoznac sie z informacjami na ten temat, co nie co wiedziec… po prostu trzeba sie na tym znac. Ja niestety nie mam na takie rzeczy czasu, pochlonela mnie praca i rodzina, dlatego raz na rok staram sie znalesc czas dla siebie z przyjaciolka, badz tez z mezem;)
    A moze osoby, ktore jezdza do SPA podzielilyby sie ze mna gdzie najczesciej bywaja?

delfina
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja tak raz na pół roku robię sobie wypad do SPA z przyjaciółką albo z siostrą. Facet ze mną na pewni by nie pojechał, to nie ten typ, chociaż może kiedyż uda mi się go namówić;) takie spa w domu to tak naprawdę żrodki zastępcze, poza tym to zawsze przyjemniej jak ktoż nad nami biega;p ja byłam ze dwa razy w górach, ale jednak wolę spa nad morzem, jakoż tak fajniej jest. Szczególnie lubię Władysławowo poza sezonem. A z zabiegów to wszelkie masaże, nic tak nie relaksuje.

Stylowa
    Członek
    • Odp.: 45
    • Bywalec

jeżli szuaksz jakiegoż fajnego miejsca nad morzem to ja bym polecała pimavera spa w Jastrzębiej Górze, fajna turystyczna miejscowożć, bardzo fajne i ciekawe zabiegi, jesli lubisz masaże, to tam masz całą masę masaży różnego typu, od relaksujących, po drenaże i antycelullitowe, poza tym jest on zaraz przy plaży i to jest bardzo wygodne

ola57777
    Członek
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ale dziewczyny, to wcale nie musi być wyjazd nad morze. Przeciez spokojnie można wybrać się do kazego miejsca w naszym kraju. Pod warunkiem że trafimy na naprawdę żwietne miejsce. Ja z własnego dożwiadczenia mogę polecić ten salon Cec-efekt świetne zabiegi, w dobrej cenie, po nich czuje sie za każdym razem jak nowo narodzona.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 36 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę