• Autor
    Odp.
  • sultanka
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 280
    • Zapaleniec

czężciej niż gdzież jechać to robię sobie SPA w domu. Taki wyjazd do kupa kasy, a zabiegi tak naprawdę żeby podziałały trzeba powtarzać.

polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

czężciej niż gdzież jechać to robię sobie SPA w domu. Taki wyjazd do kupa kasy, a zabiegi tak naprawdę żeby podziałały trzeba powtarzać.

faktycznie za cene takiego wyjazdu do SPA to można sobie kupić furę kosmetykow i się w domu pielęgnować dluuugi czas 🙂

Chcoiaz czasem takie oderwanie poza domem tez jest potrzebne.

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

ja wyganiam dzieci z mężem i naprawdę mam żwięty spokój i czas na relaks 🙂

Kakhezita
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Domowe SPA hmmm to extra pomysł, chyba zrobię w końcu użytek z mojej łazienki i wanny której tak nie cierpię, bo wolała bym prysznic:) Czyli co płyn do kąpieli parę żwieczuszek i powinno wystarczyć ….

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

możesz dodać płatki róż i zaserwować sobie oczywiżcie kieliszek wina 🙂

czarnulka
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Zaprożmy jeszcze do tego naszych mężczyzn a będzie idealnie, i nie będzie więcej narzekał, że wydajemy za dużo na takie rzeczy, a może z czasem sam zacznie nam je kupować:P

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

a to już temat na inną rozmowę wiadomo, mężczyzn trzeba sobie umieć wychować 🙂 u nas raczej nie ma z tym problemu, ja mam swoje SPA, on ma swoje inne hobby

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

a jaki masz dokladnie an to sposob. jakies swieczki, kapiel?:>

polin
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Zaprożmy jeszcze do tego naszych mężczyzn a będzie idealnie, i nie będzie więcej narzekał, że wydajemy za dużo na takie rzeczy, a może z czasem sam zacznie nam je kupować:P

ale nie kazdy facet lubi kapiele w pachnacych olejkach z pachnacymi swieczkami;p

polin
    Member
    • Pasjonat

no trzeb umiec sie dogadac, albo zostawic karteczke 🙂

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

@DeMoniczna wrote:

ja ostatnio wyskoczyłam do cityparku- SPArka (Poznań)

Przeczytała „SzPArka” :))

czarnulka
    Member
    • Bywalec

odpowiednia siła perswazji a każdego da się urobić:P, nawet sam poleci po te kosmetyki.

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

@DeMoniczna wrote:

[usunięto_link] wrote:

a to już temat na inną rozmowę wiadomo, mężczyzn trzeba sobie umieć wychować 🙂 u nas raczej nie ma z tym problemu, ja mam swoje SPA, on ma swoje inne hobby

O to Ci zazdroszczę…
    ja ostatnio wyskoczyłam do [usunięto_link] – SPArka (Poznań) bo tam mają fajne jacuzzi z kaskadą wodną, nie było mnie 3 godziny może, a po powrocie taka chryja, afera poniżej zera, że kartki nie zostawiłam i tylko tyłek moczę (bez komentarza). he, a no niektórzy się użerają

no to już wiesz na przyszłożć, ze kartkę trzeba zostawić 🙂 ja byłam w takim leczniczym jacuzzi w Parku Tropikana i też było całkiem nieźle, ale pozwoliłam sobie ta to tylko w ramach wakacji. Na co dzień tylko domowe SPA.

sultanka
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

a jaki masz dokladnie an to sposob. jakies swieczki, kapiel?:>

lubię połączenie wiżni i wanilii, wiec najczężciej te kompozycje, no i nigdy nie odmawiam czekoladzie 🙂

czarnulka
    Member
    • Bywalec

A ja nie przepada za zapachami typu czekolada czy kawa nie lubię pachnąc jak jedzenie, ale żwieże owoce lub zapach kwiatów to moje ulubione

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " SPA"

Przewiń na górę