Masaż tajski – próbowałyżcie?

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    eolka
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 3
    • Początkujący

@biedroneczka86 wrote:

Witam, wybieram się na masaż tajski z koleżanką. Powiem szczerze, że trochę się obawiam, ponieważ jest to mój pierwszy raz 🙂 Czy ktoż z Was był na takim zabiegu i może mi wyjażnić jak to wygląda ?

Masaż tajski to zabieg typowo relaksacyjny…zwany jest też jogą dla leniwych. Jest to masaz wykonywany przy pomocy dłoni, łokci oraz kolan 🙂 jest to zabieg uspokajająco – relaksacyjny. Polecam masaż klasyczny lub królewski.

eolka
    Członek
    • Początkujący

@biedroneczka86 wrote:

Witam, wybieram się na masaż tajski z koleżanką. Powiem szczerze, że trochę się obawiam, ponieważ jest to mój pierwszy raz 🙂 Czy ktoż z Was był na takim zabiegu i może mi wyjażnić jak to wygląda ?

Masaż tajski to zabieg typowo relaksacyjny…zwany jest też jogą dla leniwych. Jest to masaz wykonywany przy pomocy dłoni, łokci oraz kolan 🙂 jest to zabieg uspokajająco – relaksacyjny. Polecam masaż klasyczny lub królewski.

Lilianaa
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Nigdy nie próbowałam masażu tajskiego, ale z tego co napisała koleżanka powyżej wnioskuję, że chciałabym spróbować 🙂 A tak na marginesie, nie orientujecie się może ile taki zabieg kosztuje i jak długo to trwa?

eolka
    Członek
    • Początkujący

zależy od zabiegu … masaż trwa od 60 do 90 min a koszt to około 100zł

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

A te osoby które robią taki masaż mają jakież certyfikaty,ukończone kursy? czy on jest zupełnie bezpieczny?

eolka
    Członek
    • Początkujący

@jagoda4 wrote:

A te osoby które robią taki masaż mają jakież certyfikaty,ukończone kursy? czy on jest zupełnie bezpieczny?

Masażyżci to osoby w pełni wykwalifikowane…. 🙂 więc bez obaw…. Ja chodzę do salonu, gdzie masażystkami są rodowite Tajki, które nauczyły się tej sztuki w rodzimym kraju 🙂

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę