Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tankian00
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

hej kobietki mam do was pytanko…mam od 5 dni brazowe uplawy, od 4 dni powinnam miec okres, ale po nim nawet sladu nie ma. Nie wspolzylam z facetem i tez nie biore anty. Czy moje objawy sa normalne przed miesiaczkowaniem (mialam juz takie 5 razy przed miesiaczka )? Czy to moze byc obajw jakiejs choroby? Ostatnio bolaly mnie jajniki, ale nie wiem czy nie od owulacji…. nie chce jeszcze isc do lekarza bo nie chce sie poprostu przed nim zblaznic… pliiissss o jakas madra rade 馃檪

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Takie uplawy sa normalne przed okresem, ale nie gdy trwaja 5 dni…
    Idz do lekarza. Chociazby z tego wzgledu, ze bolaly cie jajniki…. Nie rozumiem jak mozna sie bac, ze sie zblazni przed lekarzem 馃槙
    blaznisz sie mowiac wlasnie cos takiego

tankian00
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

poprostu martwie sie ze lekarz powie, ze moglam sobie w internecie poczytac – wiem bo juz tak nie jednej kobiecie mowila…

czerwony_kwiat
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

To zmie艅 lekarza skoro tak m贸wi.. ka偶dy problem jest indywidualny.. ka偶dy ma inny organizm.. wiec teksty :poczytaj sobie w internecie: no sorry ale dziwne i nie profesjonalne..:) o_O

po prostu radz臋 zmieni膰 lekarza:)

Carole
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

I nie czyni膰 z lekarzy nieomylnych guru. Jak si臋 czyta czasem o b艂臋dach w sztuce niekt贸rych… to stach 馃檪
    To te偶 zwykli ludzie, jedni lepsi ini gorsi 8)

czerwony_kwiat
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Oczywi偶cie ale jednak jakie偶 rady mo偶e nam podzielic i traktowa膰 jako indywidualny podmiot a nie jak przypadek zbiorczy…

Ka偶dy jest tylko cz艂owiekiem.. ale w medycynie b艂膮d lekarza mo偶e kosztowa膰 to najcenniejsze -偶ycie.

Zdarzaj膮 si臋 przypadki z艂ej diagnozy… jednak po tych samych studiach dwie r贸偶ne opinie.. tak偶e czasami warto uda膰 si臋 do dw贸ch specjalist贸w…:) ale wszystko w miar臋 rozs膮dku

tankian00
    Cz艂onek
    • Zapaleniec

chyba zrobie tak ze pojde do dwoch lekarzy i zobacze co mi powiedza. Czy diagnozy beda te same…

Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 1 do 7 (z 7 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋