- Ten temat ma 6 odpowiedzi, 4 g艂osy, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 15 lat, 9 miesi臋cy temu przez
tankian00.
- AutorWpisy
- 7 wrze艣nia 2010 o 20:14 #7275
hej kobietki mam do was pytanko…mam od 5 dni brazowe uplawy, od 4 dni powinnam miec okres, ale po nim nawet sladu nie ma. Nie wspolzylam z facetem i tez nie biore anty. Czy moje objawy sa normalne przed miesiaczkowaniem (mialam juz takie 5 razy przed miesiaczka )? Czy to moze byc obajw jakiejs choroby? Ostatnio bolaly mnie jajniki, ale nie wiem czy nie od owulacji…. nie chce jeszcze isc do lekarza bo nie chce sie poprostu przed nim zblaznic… pliiissss o jakas madra rade 馃檪
8 wrze艣nia 2010 o 06:58 #179624Takie uplawy sa normalne przed okresem, ale nie gdy trwaja 5 dni…
Idz do lekarza. Chociazby z tego wzgledu, ze bolaly cie jajniki…. Nie rozumiem jak mozna sie bac, ze sie zblazni przed lekarzem 馃槙
blaznisz sie mowiac wlasnie cos takiego8 wrze艣nia 2010 o 08:39 #179625poprostu martwie sie ze lekarz powie, ze moglam sobie w internecie poczytac – wiem bo juz tak nie jednej kobiecie mowila…
8 wrze艣nia 2010 o 10:30 #179626To zmie艅 lekarza skoro tak m贸wi.. ka偶dy problem jest indywidualny.. ka偶dy ma inny organizm.. wiec teksty :poczytaj sobie w internecie: no sorry ale dziwne i nie profesjonalne..:) o_O
po prostu radz臋 zmieni膰 lekarza:)
8 wrze艣nia 2010 o 15:06 #179627I nie czyni膰 z lekarzy nieomylnych guru. Jak si臋 czyta czasem o b艂臋dach w sztuce niekt贸rych… to stach 馃檪
To te偶 zwykli ludzie, jedni lepsi ini gorsi 8)8 wrze艣nia 2010 o 15:09 #179628Oczywi偶cie ale jednak jakie偶 rady mo偶e nam podzielic i traktowa膰 jako indywidualny podmiot a nie jak przypadek zbiorczy…
Ka偶dy jest tylko cz艂owiekiem.. ale w medycynie b艂膮d lekarza mo偶e kosztowa膰 to najcenniejsze -偶ycie.
Zdarzaj膮 si臋 przypadki z艂ej diagnozy… jednak po tych samych studiach dwie r贸偶ne opinie.. tak偶e czasami warto uda膰 si臋 do dw贸ch specjalist贸w…:) ale wszystko w miar臋 rozs膮dku
8 wrze艣nia 2010 o 21:26 #179629chyba zrobie tak ze pojde do dwoch lekarzy i zobacze co mi powiedza. Czy diagnozy beda te same…
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.