- AutorOdp.
- 19 września 2010 at 17:15
Mnie to wygląda na 4 typy osobowożci.
Do mnie najbardziej pasuje „czysta przyjemnosć” – delikatnosc, niewinnożć
20 września 2010 at 10:34Zimna to jestem ja 😀 A tak na serio ciekawe o co chodzi? Może nowy serial o kobietach w zależnożci od humoru ;p
20 września 2010 at 17:56Dla mnie to też wygląda na jakież 4 typy osobowożci. Chociaż w filmiku jest wyraźnie powiedziane że jest to jedna osoba o czterech twarzach: Zimna, Mocna, światowa i Czysta
Jaka osoba łączy na raz te 4 cechy ? :)?22 września 2010 at 17:16to jakaż nowa zmasowana akcja, bo dzisiaj słyszałam w radio o tych pannach, może chodzi o coż z makijażem związanego?
23 września 2010 at 09:07Czy zmasowana akcja tego nie wiem. Ale trzeba przyznać że ta drużyna W intryguje. Nagle są wszędzie: radio, telewizja, internet. Pokazują 4 piękne kobiety i każda jest inna. Jednak dobrze działa ten obrazek 4 gorących pań na wyobraźnię :), mężczyzną musi się to bardzo spodobać …
23 września 2010 at 17:43Ja jestem kobietą, a nawet mnie się podoba ta drużyna W przyznam szczerze 🙂 Wszystkie 4 są piekne, sama chciałabym tak wyglądać 😛
24 września 2010 at 09:10Są 4? nie widziałam wszystkich, tylko taką o południowej urodze, Mocną, mi ostatnio znajomy wysłał – i faktycznie – z reakcji kolegów wynika, że bardzo im się podobają te „żywiołki” 🙂
16 listopada 2010 at 19:19teraz to już wiem o co chodzi z tą drużyną w, i kto by pomyżłał , ze to reklama alkoholu :wrrr
17 listopada 2010 at 08:20chyba wszystkich nabrali, ale cóż reklama dźwignią handlu. Mój ukochany rozsmakował się w tej wódeczce, siedzi ciągle na stronie drużyny w i liczy po katach nakrętki. Konkurs jakiż tam ogłosili. Szczerze – nawet w to nie wnikałam aż do momentu kiedy odkryłam, że nawet na moich obcasach te panienki…. oj trzeba to sprawdzić:)
17 listopada 2010 at 12:20Taa… nadrobiłam zaległożci, pooglądałam i przyznaję, że pomysł mieli żwietny. Co się lepiej sprzeda z zimną wódką, jeżli nie gorące dziewczyny? Mnie się zdaje, że pomysł dożć prosty a trafiony – wcale mnie już nie dziwi, że kumple tylko wyborową chcą pić 😉 A konkurs niezły, bo nagrody faktycznie niczego sobie 🙂
17 listopada 2010 at 16:43Czasami lubię wypić z koleżankami trochę alkoholu a skoro mowa o konkursie to przerzuciłyżmy się na wyborową. Tylko jestem ciekawa jak z trudnożcią pytań ❓
17 listopada 2010 at 18:48Dziewczyny, więc tak wszystko znajdziecie na stronie druzyny w. ja już przewertowałam, żeby wiedzieć co mnie w domu czeka. Pytania będą z tych filmików co na necie są rozpowszechnione:) No i panowie trenują gardełka na sylwestra, bo im więcej nakrętek tym większe szanse, żeby tylko refleks im nie osłabł bo kto pierwszy odpowie na pytania ten wygrywa:)
17 listopada 2010 at 22:03A ja niedoinformowana wczeżniej zrobiłam jazdę:) mojemu panu ze nakrętki po kieszonkach nosi jak dzieciak a teraz juz wiem czemu:) i dlaczego namawiał znajomych na Wyborową(ze niby tylko ona mu nie szkodzi:) cwaniaczek wygrac chce:))Przyznał sie sam:) i nawet filmik w necie pokazał i jakie bonusy można wygrac.Jestem pod wrażeniem i chyba sama zacznę pic 🙂
18 listopada 2010 at 10:58nawet kobiety ogarnął szał drużyn W:) hehe ale by się facetom łyso zrobiło jakby wygrały ich zony :):):)
20 listopada 2010 at 11:22No ja biorę udział w konkursie i mam nadzieje zaskoczyc mojego M. 🙂 Juz nawet sie kiedys przebralam za jedna z dziewczyn z druzyny to byl bardzo zaskoczony 🙂 super zabawa 🙂 Zrobilam sie na zimą 😛
- AutorOdp.