• Autor
    Odp.
  • zozolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

a to one maja jakież charakterystyczne stroje? nie zauważyłam? za królewnę żnieżkę albo za siedmiu krasnoludków to rozumiem:)

Wiolinka
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mój te swoje nakręteczki nosił ,zbierał ale wziążc udział i odpowiedziec na pytanka konkursowe to już mu nie poszło:).Za duży wysiłek pewnie :)Wiec dziewczyny zrobiłam to za niego i mam chrapkę na ten wypasiony aparacik…A swoją drogą to następny spot mogliby z panami zrobic żebyżmy i my miały na czym oczka zawiesic:)….

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Wiolinka wow jakie marzenia , żeby z facetami? no w sumie czemu nie zawsze jest dobrze pomarzyć a realnie to zostaje tylko wyborowa dla kurażu :-

AgnieszkaM
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

no dokladnie przecież my laseczki też wódeczkę pijemy, więc teraz nastepny spot powinien być z jakąż przyjemnożcią dla nas..:) Druzyna W for women..:)

zozolka
    Member
    • Stały bywalec

o widzę drogie Panie, że się niezła dyskusja nawiązała:) Drużyna w w męskim wydaniu… hhh jestem za:) Nie wolno nas dyskryminować:P Absolutnie jestem za tym, żeby któraż z nas (kobiet) wygrała głóną nagrodę:) Do dzieła moje Panie, przed nami andrzejki:P

paczek
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

widze ze nawet dziewczeta wizely sie za rozmowy na temat alkoholu:) a co do tej kampani reklamowej wyborowej, to faktycznie fajna, wciagnela tez mojego meza z kumplami. siedza i wstukuja te kody z nakretek. i czekaja na nagrody.

Marlenqa33
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Alkohol + nagrody + seksowne panie, to naprawdę dobre połącznie. Szczególnie panom się pewnie podoba. A jak i dobry alkohol jest reklamowany czyli Wyborowa, to czemu od razu nie wziąć udziału w konkursie. 2 przyjemnożci w jednym 🙂

paczek
    Member
    • Bywalec

jednym słowem przyjemne z pożytecznym..:) czyli dobra wódeczka + możliwożć wygrania nagrody od Drużyny W:)

zozolka
    Member
    • Stały bywalec

dziewczyny ostrzegam… jak się jest zbyt zachłannym na nagrody i wypije za duzo to potem nawet nagrody nie wynagrodzą niczego:) lepiej mniej a skuteczniej spisywac kody:) hehehe

AgnieszkaM
    Member
    • Bywalec

ja planuje wyjazd do barcelony z druzyną W…:)

AgnieszkaM
    Member
    • Bywalec

ja planuje wyjazd do barcelony z druzyną W…:)

paczek
    Member
    • Bywalec

no nie gadajcie ze mozna wygrac wyjazd do barcelony??!! a wszystko to dzieku wyborowej i druzynie W! ale ktos mial pomysŁa z tą kampanią:)

zozolka
    Member
    • Stały bywalec

zostałam załatwiona na cacy, chłop p****ął moje zakrętasy i na swoim swoim loginie je wykorzystał, a to wszystko przez to, że się w porę nie zalogowałam:( może jak coż wygra to się podzieli:)

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

no to Cię załatwił na cacy 🙂 to już chyba norma u facetów, zew natury 🙂 najwyraźniej wyborowa go mocno skusiła :-

Marlenqa33
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Zozolko 😀 no to cię nieźle ten twój chłopak załatwił. Ale żeby tak bezczelnie zabrać koreczki po wyborowej … :P. Musisz sie teraz koniecznie odegrać :]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Drużyna W?"

Przewiń na górę