- AutorOdp.
- 22 listopada 2010 at 19:17
a to one maja jakież charakterystyczne stroje? nie zauważyłam? za królewnę żnieżkę albo za siedmiu krasnoludków to rozumiem:)
23 listopada 2010 at 21:42Mój te swoje nakręteczki nosił ,zbierał ale wziążc udział i odpowiedziec na pytanka konkursowe to już mu nie poszło:).Za duży wysiłek pewnie :)Wiec dziewczyny zrobiłam to za niego i mam chrapkę na ten wypasiony aparacik…A swoją drogą to następny spot mogliby z panami zrobic żebyżmy i my miały na czym oczka zawiesic:)….
24 listopada 2010 at 18:38Wiolinka wow jakie marzenia , żeby z facetami? no w sumie czemu nie zawsze jest dobrze pomarzyć a realnie to zostaje tylko wyborowa dla kurażu :-
25 listopada 2010 at 11:53no dokladnie przecież my laseczki też wódeczkę pijemy, więc teraz nastepny spot powinien być z jakąż przyjemnożcią dla nas..:) Druzyna W for women..:)
25 listopada 2010 at 12:01o widzę drogie Panie, że się niezła dyskusja nawiązała:) Drużyna w w męskim wydaniu… hhh jestem za:) Nie wolno nas dyskryminować:P Absolutnie jestem za tym, żeby któraż z nas (kobiet) wygrała głóną nagrodę:) Do dzieła moje Panie, przed nami andrzejki:P
25 listopada 2010 at 16:18widze ze nawet dziewczeta wizely sie za rozmowy na temat alkoholu:) a co do tej kampani reklamowej wyborowej, to faktycznie fajna, wciagnela tez mojego meza z kumplami. siedza i wstukuja te kody z nakretek. i czekaja na nagrody.
26 listopada 2010 at 11:46Alkohol + nagrody + seksowne panie, to naprawdę dobre połącznie. Szczególnie panom się pewnie podoba. A jak i dobry alkohol jest reklamowany czyli Wyborowa, to czemu od razu nie wziąć udziału w konkursie. 2 przyjemnożci w jednym 🙂
27 listopada 2010 at 15:49jednym słowem przyjemne z pożytecznym..:) czyli dobra wódeczka + możliwożć wygrania nagrody od Drużyny W:)
30 listopada 2010 at 12:03dziewczyny ostrzegam… jak się jest zbyt zachłannym na nagrody i wypije za duzo to potem nawet nagrody nie wynagrodzą niczego:) lepiej mniej a skuteczniej spisywac kody:) hehehe
8 grudnia 2010 at 11:16ja planuje wyjazd do barcelony z druzyną W…:)
8 grudnia 2010 at 11:16ja planuje wyjazd do barcelony z druzyną W…:)
9 grudnia 2010 at 16:04no nie gadajcie ze mozna wygrac wyjazd do barcelony??!! a wszystko to dzieku wyborowej i druzynie W! ale ktos mial pomysŁa z tą kampanią:)
12 grudnia 2010 at 09:14zostałam załatwiona na cacy, chłop p****ął moje zakrętasy i na swoim swoim loginie je wykorzystał, a to wszystko przez to, że się w porę nie zalogowałam:( może jak coż wygra to się podzieli:)
12 grudnia 2010 at 15:23no to Cię załatwił na cacy 🙂 to już chyba norma u facetów, zew natury 🙂 najwyraźniej wyborowa go mocno skusiła :-
12 grudnia 2010 at 17:55Zozolko 😀 no to cię nieźle ten twój chłopak załatwił. Ale żeby tak bezczelnie zabrać koreczki po wyborowej … :P. Musisz sie teraz koniecznie odegrać :]
- AutorOdp.