kolekcja bizuterii

• Autor
    Odp.
  • ashley0022
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

czy macie tak ze kolekcjonojecie bizuterie i zachowujecie nowa jaka kupicie czy poprostu po jakims czasie ja wymieniaci?? ja jak mialam 16 lat to moja pasja byla bizyteria i mialam cala kolekcje. ale w szczegolnosci byla to takie bardzie taka kolekcja skladajaca sie z wielkich kolczykow, pierscieni, krzyzykow i rozne takie ale bylam szczesliwa jak ostatnio znalazlam moj kuferek z nia. i teraz nadal powrocila mi pasja tylko teraz kupuje bardziej elegancka bizuterie, i koleksjonoje na nowo i sporo sie juz tego 馃槇

eta
    Member
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

ja mialam manie na srebro.. chyba od 16 roku zycia
    mialam lancuszek pierscionki i branzoletki… ale nie kolekcjonuje bo jak sie w czyms nie chdzi to sie niszczy.
    teraz tzn od 18 roku zycia dostalam pierscionek lancuszek + serduszka na nim z bialego i zoltego zlota na 20 ur dostalam branzoletke zlota tez biale i zolte…

ashley0022
    Member
    • Temat贸w: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

kolo mojej szkoly jest super sklep jubilerski i jest sliczna bizuteria. czesto tam bywam. w dmu mam taki kuferek i zawsze moze sie przydac

tigerka
    Member
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ahhh moj ulubiony temat!!! 馃槅
    Ja rowniez uwielbiam bizuterie!!Zwlaszcza wszystko co sie ladnie swieci!Gorzej jak sroka jestem!! 馃槅 馃榾 馃榾 Od dziecka rowneiz zbieraralam,kupuje rozne wisiorki,kolczyki,branzoletki(ktorych dzis nie nosze bo spadaja i mam szczuply nadgarstek).Do dzis stale kupuje jakies fajne kolczyki,naszyjniki,wisiorki,pierscionki (srebrne).Popsortu uwielbiam to!!I kocham srebro i wsjo co sie swieci! 馃槅 馃槈

Lucy88
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

Ja nosz臋 ale si臋 nie obwieszam:)

Mgielka091
    Participant
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Ja kiedy艣 planowa艂am kupi膰 znajomej na urodziny w艂a艣nie voucher na depilacj臋, ale stwierdzi艂a, 偶e wola艂aby jak膮艣 bi偶uteri臋 z malachitem, bo depilacji si臋 boi… A to przecie偶 tam ogromna wygoda, kupi艂am w AnKa Bi偶uteria, strasznie si臋 Jej spodoba艂a i mnie te偶, dlatego zam贸wi艂am drug膮 sztuk臋 bransoletki.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " kolekcja bizuterii"

Przewi艅 na g贸r臋