- AutorOdp.
- 13 lutego 2007 at 22:33
czy macie tak ze kolekcjonojecie bizuterie i zachowujecie nowa jaka kupicie czy poprostu po jakims czasie ja wymieniaci?? ja jak mialam 16 lat to moja pasja byla bizyteria i mialam cala kolekcje. ale w szczegolnosci byla to takie bardzie taka kolekcja skladajaca sie z wielkich kolczykow, pierscieni, krzyzykow i rozne takie ale bylam szczesliwa jak ostatnio znalazlam moj kuferek z nia. i teraz nadal powrocila mi pasja tylko teraz kupuje bardziej elegancka bizuterie, i koleksjonoje na nowo i sporo sie juz tego 馃槇
14 lutego 2007 at 12:54ja mialam manie na srebro.. chyba od 16 roku zycia
mialam lancuszek pierscionki i branzoletki… ale nie kolekcjonuje bo jak sie w czyms nie chdzi to sie niszczy.
teraz tzn od 18 roku zycia dostalam pierscionek lancuszek + serduszka na nim z bialego i zoltego zlota na 20 ur dostalam branzoletke zlota tez biale i zolte…14 lutego 2007 at 13:53kolo mojej szkoly jest super sklep jubilerski i jest sliczna bizuteria. czesto tam bywam. w dmu mam taki kuferek i zawsze moze sie przydac
11 czerwca 2007 at 14:04Ahhh moj ulubiony temat!!! 馃槅
Ja rowniez uwielbiam bizuterie!!Zwlaszcza wszystko co sie ladnie swieci!Gorzej jak sroka jestem!! 馃槅 馃榾 馃榾 Od dziecka rowneiz zbieraralam,kupuje rozne wisiorki,kolczyki,branzoletki(ktorych dzis nie nosze bo spadaja i mam szczuply nadgarstek).Do dzis stale kupuje jakies fajne kolczyki,naszyjniki,wisiorki,pierscionki (srebrne).Popsortu uwielbiam to!!I kocham srebro i wsjo co sie swieci! 馃槅 馃槈31 stycznia 2015 at 10:56Ja nosz臋 ale si臋 nie obwieszam:)
13 sierpnia 2021 at 23:36Ja kiedy艣 planowa艂am kupi膰 znajomej na urodziny w艂a艣nie voucher na depilacj臋, ale stwierdzi艂a, 偶e wola艂aby jak膮艣 bi偶uteri臋 z malachitem, bo depilacji si臋 boi… A to przecie偶 tam ogromna wygoda, kupi艂am w AnKa Bi偶uteria, strasznie si臋 Jej spodoba艂a i mnie te偶, dlatego zam贸wi艂am drug膮 sztuk臋 bransoletki.
- AutorOdp.