- AutorOdp.
- 8 października 2010 at 20:29
blagam poradzcie jak wplynac na faceta zeby zablokowal numer natretnej panny.jestesmy w ziwazku od poltora roku,mieszkamy razem.wszytsko ok,gdyby nie fakt ze on czyta sms od innej.odbiera gluche tel nie odklada sluchawki tylko czeka az ona rzuci.on mowi ze sie w nim zakochala ale jest brzydka najbrzydsza na swiecie ,glupia gruba itp., a na sms czeka,bawi sie w chwilowe blokady itp.,
ja kiedys napisalam z jej komorki ale ona mnie tylko obrazila i nic wiecej.
on mowi do mnie ze to smieszne ze ona tak pisze bo on woli mnie tamta glupia,brzydka gruba.ze nie bedzie blokowal bo smieszne.mejle pisze on czyta.fakt ze nie odpisuje ale…
myslicie ze mam czym sie przejmowac?8 października 2010 at 20:38Czy mi się zdaje czy zakładałaż już takie tematy?
8 października 2010 at 20:41Nie.Wiem ze to problem dosc powszechny wlasnie nurkuje w forum moze ktos ma podobny problem.
8 października 2010 at 21:56Niech sobie ten twój chłop z Ciebie jaj nie robi.
I skąd panna ma jego numer, jego mail itd?Myżlałaż nad tym 😉
Skoro jest brzydka, głupia i fee to w ogóle po co jej dawał swoje namiary?
Może czas ją zobaczyć ,albo i przy okazji skończyć z tym.9 października 2010 at 07:40Według mnie zachowuje sie jak dzieciak! Chyba ze macie po14 lat…? Po pierwsze zapytalam bym go skad ona ma jego nr i mejla…? Dziwne…Po drugie skoro jest w zwiaazku z Toba to dlaczego nie powie jej dosadnie, ze ma nie nagabywac go?! A po trzecie to umowilabym sie z ta panna (razem z facetem bym poszla na spotkanie) i wyraznie powiedziala ze nie zycze sobie takich scen z jej strony…
9 października 2010 at 13:44To On powienien, cos z tym zrobić, nie odbierac Jej telefonów, nie pisać nic do Niej. jeżeli jemu to nie przeszkadza to najwyraźniej Jemu sie to pododba że ona Go adoruje.
9 października 2010 at 14:27Mrowka myslisz ze ona tez mu sie podoba?>zebym to ja wiedziala ktora odpowiedz jest prawdziwa.raz mowi ze od jego kolegi ma namiary,raz ze od kuzynki.
Moze jestem glupia ale mysle ze konfrontacja moja z nia nie ma sensu chcialabym wplynac na niego zeby to skonczyl ale no wlasnie jak?szperalam wczoraj tu troche,widzialam troche podobnych problemow.i dalej nie wiem co robic.9 października 2010 at 14:37Niby jest gruba, brzydka i do tego głupia. Sorry ,ale jakby ktoż taki mnie męczył to bym się trochę wkurzał. Myżlę ,że Ciebie okłamuje co do niej,ale lepiej się upewnij. I nie chodzi o konfrontację ,a o to byż ją zwyczajnie zobaczyła czy faktycznie taka jest.
9 października 2010 at 14:59porozmawiaj z nim, powiedz ze jezeli mu sie nie podoba to niech nie odbiera od niej telefonów i zachowywal sie tak jakby nikt nie dzwonil. musisz z Nim szczeże porozmawiać. Wpłynąc jakos na Niego.
10 października 2010 at 11:03Zajrzyj na Byłeżony.pl [usunięto_link] ,poczytaj i wyciągnij wnioski:)
10 października 2010 at 21:56Goń z tym spamem
11 października 2010 at 14:39! konfrontacja to zaje..ty pomysł….
dajcie spokój i nie doradzajcie jej idiotyzmów. po co ma patrzyc czy ta dziewczyna jest gruba czy chuda? to nie ma ŻADNEGO znaczenia.a Ty Ika, nie masz na niego wpływać.
Powiedz mu wprost, że ma skończyć z tymi podchodami bo sobie tego nie zyczysz. jesli bedzie dalej to robil to go zostaw.
wiernożć i szacunek jest podstawą związku. jesli tego nie ma to na nic niestety „wplywu nie masz”11 października 2010 at 14:45[usunięto_link] wrote:
! konfrontacja to zaje..ty pomysł….
dajcie spokój i nie doradzajcie jej idiotyzmów. po co ma patrzyc czy ta dziewczyna jest gruba czy chuda? to nie ma ŻADNEGO znaczenia.Zobaczy czy jej nie okłamuje i czy go nie kopnąć w tyłem. I żadna konfrontacja ,bo nikt nie mówi o spotykaniu się, no przynajmniej ja tego nie miałem na myżli.
11 października 2010 at 16:56to za różnica czy ją okłamuje czy jej nie szanuje?
olewanie uczuć drugiej osoby jest rowne z oszukiwaniem i klamstwem , a dziewczyna zaoszczedzi sobie czasu, nerwow i poniżenia. ogolnie techniki typu „sprawdzanie” są dziecinadą. liczą sie fakty. na chwile obecna faktem jest ze jej facet ja olewa.
fakt ten potwierdzi się lub nie kiedy ona stanowczo zakomunikuje mu swoje stanowisko
11 października 2010 at 18:42[usunięto_link] wrote:
to za różnica czy ją okłamuje czy jej nie szanuje?
Taka różnica,że może i naprawdę sytuacja wygląda jak opisuje z punku widzenia gożcia. A wtedy z brakiem szacunku mało to ma wspólnego.
- AutorOdp.