Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

jesli nie widzi ze to rani jego partnerke to jest idiota
    a jesli widzi i to olewa to znaczy ze nie ma do niej szacunku
    .nie sądze by tego nie wiedział

nie wiem dlaczego znowu próbujesz komplikować proste sprawy 😆

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

A tam zaraz komplikować.:lol: Prawda jest taka ,że wiesz co Ci przedstawili i zastanawiałem się jak to wygląda z jego punktu widzenia.

Ika
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

juz nic nie rozumiem.gdyby do mnie pisał taki gosc brzydki i gruby od razu bym zablokowala.a moj kolega powiedzial ze on tez by nie zablokowal bo to by go bawilo.czy my az tak naprawde inaczej myslimy niz faceci?

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

mialem ze 2-3 razy taka akcje ze panny, ktore delikatnie mowiac mi sie nie podobaly cos tak kombinowaly w moja strone
    chcialem je delikatnie splawic, ale to na prawde nie jest takie proste 😀

ale czy mnie takie cos bawi albo dowartosciowuje
    nie, gruba czy chuda, ladna czy brzydka, kazda ma uczucia, a ja juz jestem taki wrazliwy gosc ;p
    ale ja jestem wyjatkiem pewnie, faktycznie znam duzo takich gosci ktorzy by sie pewnie tym bawili, z drugiej strony znam tez kilku takich ktorzy na starcie by blokowali, bo by zaraz ich glowa rozbolala od ciaglego odbierania tych smsow ;p

mnie by raczej na miejscu dziewczyny tego goscia zastanowilo (co chyba nie zostalo zauwazone, ale moge sie mylic bo na zybko tylko przejrzalem temat), ze jej facet bawi sie czyimis uczuciami
    teraz pytanie „czy potrafilby sie bawic moimi?”
    tak do przemyslenia 😉

Anonymous
    Członek
    • Guru

Nie my faceci tylko konkretny człowiek, może istotnie go to bawi nie wiem. Dla tego warto jednak zobaczyć czy nie oszukuje. Nie znam go i nie będę oceniał z góry, nie wiem też jakie są relacje.

Ika
    Członek
    • Bywalec

szkoda ze nie ma jednego schematu zachowania kazdego faceta,troche bylabym spokojniejsza.to sie zaczelo trzy tygodnie temu i tak trwa i trwa myslicie ile taka zabawa max moze potrwac.najbardziej boli mnie fakt ze on je czyta jakby z kamuflowanym ale zainteresowaniem.
    I tak sobie mysle ze sluszna uwaga,ostatnio nawet kupilam ksiazke,ktora mowi o zwodzeniu w zwiazkach,stad moj post.Bronie sie jak moge,obrazam,nie odzywam,a te smsy dalej.Ma w telefonie te czarna liste.moze zastrzec jedno i drugie.my jestesmy w restauracji,ona dzwoni on odbiera i kladzie telefon a ona slyszy nasza rozmowe,nawet z niej sie nie smieje czy to normalne?
    Innym razem ona dzwoni on odbierze i mowi do mnie na nia ze ona caly czas dzwoni i dzwoni on kpi ja sie smieje ale mi wcale nie do smiechu.niestety tez mnie obraza a on nic powie cos pod nosem niby na nia a caly czas to samo.I tak sobie mysle jaki jest sens naszego zwiazku skoro tak naprawde z kogo on kpi?ze niej czy ze mnie?to mnei przerasta,wertowałam inne fora ale tu odpowiedzi wydaja sie najmadrzejsze.

Anonymous
    Członek
    • Guru

Dla mnie nie jest to normalne i dawno bym go zostawił, bo są dwa wyjżcia ,albo go to bawi co nie jest normalne ,albo Ciebie oszukuje co też nie jest normalne. Jeżli Ci to pasuje to trwaj, osobiżcie nie polecam.

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

mi osobiscie sie takie rzeczy nie mieszcza w glowie. to jest totalny idiotyzm.

ktos kto obraza mojego partnera jest dla mnie smieciem, bez wzgledu na wyglad, pozycje spoleczna i inne rzeczy. taki czlowiek jest u mnie skreslony.

wybacz, ale twoj chlopak to frajer. gdyby mial choc odrobine klasy to:

– jak napisał miszczu – nie bawił by sie czyimis uczuciami, tylko wyraznie powiedzial dziewczynie jak wyglada sytuacja
    – zablokowalby ja i nie robil z siebie pajaca.

czytajac twoja wypowiedz na temat waszego spotkania w restauracji, wyobrazilam sobie twojego faceta pajacowato smiejacego sie z wlasciwie nie wiadomo czego. po prostu ŻENADA

nie wiem, byc moze sa faceci ktorych bawia takie rzeczy, ale to nie zmienia mojego pogladu w zadnym stopniu. ciebie tez inni nie powinni interesowac. liczy sie to co jest.

Ika
    Członek
    • Bywalec

W momencie,w ktorym staram sie popatrzec na te sytuacje wyłączając uczucia uważam że w zwiazku dwojga ludzi nie powinno byc osob trzecich i ze widac czegos mu we mnie brakuje skoro z takim zacieciem sytuacja trwa.Nie wiem.Poczekam jeszcze tydzien nie mowiac nic jesli nic z tym nie zrobi postawie ultimatum i nie bede go o nic prosic.W jakims stopniu dla mnie liczy sie jego wola.W kazdym innym przypadku czuje sie jakbym byla,, w czyims zastepstwie.,.dziekuje wszystkim.fajne to forum,takie przyjazne.

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

masz dobre podejscie. miejmy nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy 😉

Ika
    Członek
    • Bywalec

dzieki.

Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę