- AutorOdp.
- 18 października 2010 at 13:29
Witam,
Jestem sprzedawcą i sprzedaje tabletki:
Multi-tabs Omega-3 KID został stworzony z myżlą o wsparciu prawidłowego rozwoju najmłodszych. Multi-tabs Omega-3 KID to pyszne kapsułki o owocowym smaku, zawierające najważniejsze kwasy tłuszczowe z grupy Omega-3 (DHA i EPA), które wpływają na rozwój umysłowy dziecka.
Jeżeli ktoż chciałby kupić to zapraszam (koszt tylko 9,8) 😉
[usunięto_link]
18 października 2010 at 13:31zapomniałam dodać że jak polubisz naszą facebookową stronę to otrzymasz coż w prezencie (szczegóły wkrótce) 🙂
i Pamiętaj:
Głównym źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych Omega-3 (DHA, EPA) są tłuste ryby morskie, takie jak łosoż, makrela, żledź, dorsz czy tuńczyk. Odpowiednio zbilansowana dieta dziecka powinna być w nie wzbogacona Tutaj jednak pojawia się problem, dzieci przeważnie nie lubią ryb, a w dodatku w wielu miejscach trudno jest dostać żwieże ryby (czyli najbogatsze w składniki odżywcze). Badania wykazują, że żrednie spożycie ryb wżród dzieci w Polsce, a także w całej Europie, jest dużo niższe niż zalecana dzienna porcja . Główną przeszkodą jest charakterystyczny smak ryby, nie zawsze lubiany przez dzieci.
- AutorOdp.