- AutorOdp.
- 10 listopada 2010 at 22:18
aby chronić skóre przed zmianami temperatur stosuje specjalny krem ochronny do twarzy z mary cohr bardzo jestem z niego zadowolona czy wy też stosujecie specjalne kremy kiedy na dworze jest zimno ????????
22 listopada 2010 at 00:14Hahaha 😀 u mnie krem nivea to numer jeden w kwestii kosmetyków do pielęgnacji 😀 Niby jakież tam inne rózne kremy stoją na półce w łazience, które lubię ale do nivea zawsze wracam n****ętniej i najczężciej. I jest super na zimne dni!
22 listopada 2010 at 13:10Ja lubię masło kakaowe ziaji 🙂
29 listopada 2010 at 09:34Do rąk stosuję kremy od Neutrogeny – bardzo dobrze i na długo nawilżają. Dobre są też kremy ochronne od Yves Rocher. Do cery natomiast używam kremu Bielendy z żeń-szeniem.
29 listopada 2010 at 12:04Nie próbowałam jeszcze:) U mnie na półce stoi zawsze nivea i półtłusty dermosan. To bardzo tanie kosmetyki,ale niezwykle skuteczne. Bardzo dużo i często eksperymentuje z rożnymi kremami,ale do tych dwóch zawsze wracam. Co najważniejsze nie uczulają mnie:)
30 listopada 2010 at 12:00Ziaja ma fajny krem z koziego mleka, nie widziałam bielendy w sklepach takiej. Ale i tak nie ma to jak nivea. I też jest dobry na narty jak jest mróz, żeby twarz nie zamarzła
- AutorOdp.