• Autor
    Odp.
  • kika75
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 21
    • Bywalec

aby chronić skóre przed zmianami temperatur stosuje specjalny krem ochronny do twarzy z mary cohr bardzo jestem z niego zadowolona czy wy też stosujecie specjalne kremy kiedy na dworze jest zimno ????????

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Hahaha 😀 u mnie krem nivea to numer jeden w kwestii kosmetyków do pielęgnacji 😀 Niby jakież tam inne rózne kremy stoją na półce w łazience, które lubię ale do nivea zawsze wracam n****ętniej i najczężciej. I jest super na zimne dni!

rose
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 140
    • Zapaleniec

Ja lubię masło kakaowe ziaji 🙂

nass
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Do rąk stosuję kremy od Neutrogeny – bardzo dobrze i na długo nawilżają. Dobre są też kremy ochronne od Yves Rocher. Do cery natomiast używam kremu Bielendy z żeń-szeniem.

ramonaK
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Nie próbowałam jeszcze:) U mnie na półce stoi zawsze nivea i półtłusty dermosan. To bardzo tanie kosmetyki,ale niezwykle skuteczne. Bardzo dużo i często eksperymentuje z rożnymi kremami,ale do tych dwóch zawsze wracam. Co najważniejsze nie uczulają mnie:)

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Ziaja ma fajny krem z koziego mleka, nie widziałam bielendy w sklepach takiej. Ale i tak nie ma to jak nivea. I też jest dobry na narty jak jest mróz, żeby twarz nie zamarzła

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kremy ochronne"

Przewiń na górę