- AutorOdp.
- 5 grudnia 2010 at 13:28
Nie wiem jak Wy, ale ja bylam zszokowana wynikiem! Piotr Lisiecki i Kamil Bednarek to dla mnie najlepsi kandydaci na wygrana a wyszlo jak wyszlo.
Nie mam nic do tej mlodej,ale nie uwazam,ze zasluzyla na te 300tysi..,wziela ludzi na litosc,mala,ruda z biednej rodziny,a za wygrana kupi dom dla rodziny. No SORY- moim zdaniem zagrala na ludzkich uczuciach,bo jej glos niczym szczegolnym sie nie wyroznial!!
Jesli chodzi o wokal,to uwazam,ze byla najslabsza ze wszystkich finalistow!
Jestem zawiedziona. A Wy co myslicie??
6 grudnia 2010 at 00:16Dno, dno i jeszcze raz dno. To powinien być konkurs talentów i danie im możliwożci na rozwój. Wygrała żpiewaczka, młoda, która nie wiadomo czy będzie miała za 5 lat głos do żpiewani. Zresztą…jak dla mnie najlepszy popis dał : [usunięto_link]. A przy nim jury pokazało swój brak klasy i profesjonalizmu.
6 grudnia 2010 at 08:29On tez byl dobry,gdyby mial tylko lepszy sprzet..bo ta gitara-masakra
8 grudnia 2010 at 23:54Ta gitara to moim zdaniem dobry sprzęt. 12 strun, tylko nastrojona na inną tonację, to nie to, ze źle nastrojona 😉
11 grudnia 2010 at 21:44Dla mnie też zaskoczenie. Małolaty maja jeszcze czas na karierę i wybicie się.
- AutorOdp.