Tajemnice czekolady…

  • Autor
    Odp.
  • Masala
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 0
    • Początkujący

    Masala – Smaki świata
    Instytut Sztuki Kulinarnej
    jest firmą skupiającą ludzi, dla których gotowanie i jedzenie jest pasją, sposobem na życie i wielką przyjemnożcią. W naszych poszukiwaniach wiedzy kulinarnej zapużciliżmy się do odległych zakątków naszego globu poznając receptury kuchni etnicznych, zgłębiliżmy tajniki chemii i fizyki odkrywając tajniki kuchni molekularnej, ruszyliżmy także poprzez czas odnajdując receptury dań z odległej przeszłożci. Teraz nadszedł moment, aby podzielić się naszą wiedzą oraz umiejętnożciami i przekazać wszystkim tajniki doskonałej kuchni.

    Jeżli marzysz o swoich autorskich czekoladkach, ale nie wiesz jak je zrobić.

    Jeżli chciałbyż wiedzieć jak się robi czekoladki , ale nie masz kogo zapytać.

    Jeżli masz ochotę na dobrą zabawę, odreagowanie stresów i uwielbiasz Czekoladę.

    Zgłoż się do nas! Podczas czterogodzinnego kursu wprowadzimy Cię w podstawowe tajniki produkcji pralin. Nauczymy Cię jak należy temperować czekoladę, wylewać formy, poznasz podstawowe zasady komponowania nadzień, uruchomisz swoje zdolnożci artystyczne eksperymentując z kolorem. Po czterech godzinach dobrej zabawy, które miną w oka mgnieniu, opużcisz naszą pracownię z czekoladkami własnej roboty i z podstawowymi umiejętnożciami Adepta Sztuki Czekoladziarskiej .

    Prowadząca: Dorota Jaworska. Włażcicielka firmy Victoria&Fortunata. Zajmuje się produkcją swoich autorskich czekoladek od wielu lat.

    Szkolenie odbędzie się w siedzibie naszej firmy – Galeria Skład Bananów – przy stacji Metra Służew w Warszawie w dniu 29 stycznia 2011 roku od godziny 15.30.
    Cena: 270 zł
    Szczegóły:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    Kontakt: [usunięto_link]

    Zapraszamy również na inne kursy kulinarne:
    Czas sushi
    Tajskie smaki
    Gotowanie wg 5 przemian
    Tapas
    Gorąca Japońska
    Kuchnia Gruzińska
    Znajdziecie nas również na Facebooku!

    sadzonka
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

    trochę drogo…ale bym poszła.szkoda tlyko że to w Warszawie:/ jestem z trójmiasta.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Tajemnice czekolady…"

Przewiń na górę