- AutorOdp.
- 18 stycznia 2011 at 14:35
Masala – Smaki świata
Instytut Sztuki Kulinarnej
jest firmą skupiającą ludzi, dla których gotowanie i jedzenie jest pasją, sposobem na życie i wielką przyjemnożcią. W naszych poszukiwaniach wiedzy kulinarnej zapużciliżmy się do odległych zakątków naszego globu poznając receptury kuchni etnicznych, zgłębiliżmy tajniki chemii i fizyki odkrywając tajniki kuchni molekularnej, ruszyliżmy także poprzez czas odnajdując receptury dań z odległej przeszłożci. Teraz nadszedł moment, aby podzielić się naszą wiedzą oraz umiejętnożciami i przekazać wszystkim tajniki doskonałej kuchni.Jeżli marzysz o swoich autorskich czekoladkach, ale nie wiesz jak je zrobić.
Jeżli chciałbyż wiedzieć jak się robi czekoladki , ale nie masz kogo zapytać.
Jeżli masz ochotę na dobrą zabawę, odreagowanie stresów i uwielbiasz Czekoladę.
Zgłoż się do nas! Podczas czterogodzinnego kursu wprowadzimy Cię w podstawowe tajniki produkcji pralin. Nauczymy Cię jak należy temperować czekoladę, wylewać formy, poznasz podstawowe zasady komponowania nadzień, uruchomisz swoje zdolnożci artystyczne eksperymentując z kolorem. Po czterech godzinach dobrej zabawy, które miną w oka mgnieniu, opużcisz naszą pracownię z czekoladkami własnej roboty i z podstawowymi umiejętnożciami Adepta Sztuki Czekoladziarskiej .
Prowadząca: Dorota Jaworska. Włażcicielka firmy Victoria&Fortunata. Zajmuje się produkcją swoich autorskich czekoladek od wielu lat.
Szkolenie odbędzie się w siedzibie naszej firmy – Galeria Skład Bananów – przy stacji Metra Służew w Warszawie w dniu 29 stycznia 2011 roku od godziny 15.30.
Cena: 270 zł
Szczegóły:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
Kontakt: [usunięto_link]Zapraszamy również na inne kursy kulinarne:
Czas sushi
Tajskie smaki
Gotowanie wg 5 przemian
Tapas
Gorąca Japońska
Kuchnia Gruzińska
Znajdziecie nas również na Facebooku!22 stycznia 2011 at 17:49trochę drogo…ale bym poszła.szkoda tlyko że to w Warszawie:/ jestem z trójmiasta.
- AutorOdp.