Poznań – dobre miejsce na walentynkowy wieczór we dwoje

• Autor
    Odp.
  • Anita0000
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Hej dziewczyny,

Razem z moim partnerem planujemy w najbliższym czasie ożywić nieco nasz związek. Wiadomo, że w domu też można miło spędzić czas 😉 ale myżlimy nad romantycznym wieczorem ze żniadaniem 🙂 w jakimż poznańskim bądź podpoznańskim hoteliku. Możecie coż doradzić?

Anita0000
    Member
    • Bywalec

Wiadomo, w domu też można stworzyć sympatyczny klimat i spędzić miło czasu. Ale to jednak co innego i odrobina szaleństwa czasami nie zaszkodzi. Poza tym kolacje w domu ktoż musi ugotowac (najprawdopodobniej ja 🙂 a tym razem chciałabym inaczej.

donata
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

NIe lubię Walentynek, różowych resduszek i misiaków, ale nie potrafię odmówić sobie romantycznej kolacji we dwoje. Z pewnożcią spędzimy ten dzień w pobliżu poznańskiej starówki. Kolacja w fajnej restauracji to jest to 🙂

Anita0000
    Member
    • Bywalec

a zarezerwowaliscie juz gdzies miejsce? Boję się, że już jest trochę późno. w takie dni często się okazuje, że od dawna miejsca już są zarezerwowana…

donata
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Włażnie dowiedziałam się, że mój M zarezerwował dla nas stolik w poznańskim Starym Młynie, co prawda po cichu marzył mi się wyjazd do Paryża, albo choć wypad do SPA, ale dobrze, że on o tym pomyżlał. A restauracja ma klimacik, chyba to dobre rozwiązanie…

Anita0000
    Member
    • Bywalec

no włażnie. Jestem na maxa podekscytowana,bo juz wiem, ze na mnie tez czeka niespodzianka. Chyba zabierze mnie na jakis wyjazd do hoteliku, bo mam sobie zarezerwowac czas na caly weekend 🙂 W takich momentach kocham to żwięto!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Poznań – dobre miejsce na walentynkowy wieczór we dwoje"

Przewiń na górę