- AutorOdp.
- 3 lutego 2011 at 09:29
Hej dziewczyny,
Razem z moim partnerem planujemy w najbliższym czasie ożywić nieco nasz związek. Wiadomo, że w domu też można miło spędzić czas 😉 ale myżlimy nad romantycznym wieczorem ze żniadaniem 🙂 w jakimż poznańskim bądź podpoznańskim hoteliku. Możecie coż doradzić?
8 lutego 2011 at 16:16Wiadomo, w domu też można stworzyć sympatyczny klimat i spędzić miło czasu. Ale to jednak co innego i odrobina szaleństwa czasami nie zaszkodzi. Poza tym kolacje w domu ktoż musi ugotowac (najprawdopodobniej ja 🙂 a tym razem chciałabym inaczej.
8 lutego 2011 at 16:25NIe lubię Walentynek, różowych resduszek i misiaków, ale nie potrafię odmówić sobie romantycznej kolacji we dwoje. Z pewnożcią spędzimy ten dzień w pobliżu poznańskiej starówki. Kolacja w fajnej restauracji to jest to 🙂
9 lutego 2011 at 09:11a zarezerwowaliscie juz gdzies miejsce? Boję się, że już jest trochę późno. w takie dni często się okazuje, że od dawna miejsca już są zarezerwowana…
10 lutego 2011 at 15:40Włażnie dowiedziałam się, że mój M zarezerwował dla nas stolik w poznańskim Starym Młynie, co prawda po cichu marzył mi się wyjazd do Paryża, albo choć wypad do SPA, ale dobrze, że on o tym pomyżlał. A restauracja ma klimacik, chyba to dobre rozwiązanie…
11 lutego 2011 at 12:31no włażnie. Jestem na maxa podekscytowana,bo juz wiem, ze na mnie tez czeka niespodzianka. Chyba zabierze mnie na jakis wyjazd do hoteliku, bo mam sobie zarezerwowac czas na caly weekend 🙂 W takich momentach kocham to żwięto!
- AutorOdp.