- AutorOdp.
- 11 lutego 2011 at 16:57
hej!przeprowadzilam sie niedawno na Nowy Dwór i szukam fajnego klubu fitness. Wiem, ze jest tu Redeco, ale nie akceptuja tam karty Multisport. Czy ktos moze cos wie na temat takich klubow na Nowym Dworze?:)dzieki z gory za wszelkie odpowiedzi:)
13 lutego 2011 at 16:07tak, jeden z podstawowych:)
22 lutego 2011 at 14:07No nie dziwie się, że karta Multisport jest podstawowym warunkiem. Ja też z niej korzystam, ale w innej czężci Wrocławia, bo na Spiską chodzę. Na Nowym Dworze słyszałam, że dobra jest Gym-Fit, czy jakoż tak, z tyłu XV LO. Ale nie mam pojęcia czy przyjmują tam kartę multisport.
Ale jak już wchodzą na ten wątek osoby z Wrocławia, to podłączę się, jeżli można i spytam się czy kojarzycie może taki gabinet rehabilitacyjny KRM (Kompleksowa Rehabilitacja Mobilna)? Szukam dobrego gabinetu rehabilitacyjnego, ten mi polecił lekarz, ale szukam jeszcze dodatkowych informacji. Dzięki!
24 lutego 2011 at 10:35Na Strzegomskiej w marcu ma się otworzyć nowa siłownia, tylko dla kobiet. FitCurves czy jakoż tak. I z tego co wiem, to akceptują tam karty multisport.
A co do KRM, to kolega u nich był na rehabilitacji po złamaniu ręki i był jak najbardziej zadowolony, więc możesz do nich uderzać. Najlepiej, jak trafisz do Pana Studzińskiego, włażciciela, ale jak do kogoż innego, to też powinnaż być zadowolona.
19 listopada 2013 at 22:07Korzystałaż ze strony [usunięto_link]? Umożliwia ona szybko znaleźć kluby sportowe w Twojej okolicy na mapie. Większożć klubów fitness ma również zdjęcia i rozpiske zajęć, więc można szybko porównać różne kluby.
Polecam! - AutorOdp.