Bale charytatywne

• Autor
    Odp.
  • Anita0000
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 18
    • Bywalec

czy byłżcie kiedykolwiek na balu charytatywnym? Co myżlicie o takiej formie wspierania instytucji lub przedsięwzięć?

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Dużo snobów, którzy chcą się pokazać jacy to dobrzy są…

Anita0000
    Member
    • Bywalec

no ale Ty chyba mówisz o takich balach z pierwszych stron gazet. Ja z kolei bardziej myżlałam o zabawie bliższej przecietnemu człowiekowi, gdzie wstęp mają zwykli ludzie, a suknia nie musisz kosztowac tysiąca złoty.

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

To samo na mniejszą skalę.

Anita0000
    Member
    • Bywalec

no cóż. Ja w sumie zastanawiam się nad takim balem. I tak chcieliżmy iżć na jakaż zabawę karnawałową ze znajomymi, a akurat teraz koleżanka namawia mnie, na coroczną imprezę charytatywną, któa włażnie jednoczesnie jest zabawą karnawałową. Ceny nie są w sumie niewiadomo jak wysokie biorąc pod uwagę szczytny cel. I aż mi się nie chce wierzyć, że idąc tam poczułabym się jak snobka zadzierająca nosa do góry. No, ale nie wiem, bo nigdy nie byłam na czyms takim….

Kowal2
    Member
    • Zasłużony

Idź na karnawał i się wybaw,a pomóc możesz zawsze i nie musisz w tym snobistycznym badziewiu uczestniczyć gdzie wszyscy na siebie spoglądają.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

To koniecznie Anita idź.Przekonasz się na ile dobrze się czujesz w skórze snobki:)Obojętnie za jaką kasę.

[usunięto_link]

Anita0000
    Member
    • Bywalec

a ile w ogóle może kosztować taka zabawa karnawałowa?Dawno nie byłam i szczerze powiedziawszy nie orientuję się w cenach. Bal o którym mówię kosztuje 200zł od osoby i jest sporo atrakcji, więc to chyba nie jest aż tak dużo?

donata
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Czy 400zł za bal, z którego dochód przeznaczony jest na chore dzieci to snobizm? NIe sądze. Nowe butry za 400zł to snobizm. Gdybym miała taką kasę, to sama bym się przeszła!

Anita0000
    Member
    • Bywalec

Masz racje Donata. Dlatego w ogóle się z tym nie czułam źle. Byłam na tym balu. Myżlę, że to co robi Stowarzyszenie NAsze Serce przy współpracy z hotelem to kawał dobrej roboty i będę teraz ich czężciej wspierac.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bale charytatywne"

Przewiń na górę