- Ten temat ma 5 odpowiedzi, 6 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat, 8 miesięcy temu przez
karola300.
- AutorWpisy
- 28 lutego 2011 o 14:11 #8089
Mała orkiestra !Zabawki małe i poręczne dzięki uchwytom, ale
troszkę ciężkie jak dla 6 miesięcznego brzdąca. Dla starszaka super! Jak dla nas najfajniejsze jest pianinko, które gra fajne, krótkie i wesołe melodyjki, słychać głos żmiejącego się dziecka oraz dziecka które żpiewa „dubi dubi pap jee”. Klawisze połączone są w jeden klawisz, który bardzo łatwo się wciska. Pianinko gra te melodyjki w okreżlonej kolejnożci po każdorazowym wciżnięciu tego samego klawisza. Podczas grania pianinko miga w rytm muzyki. Gitara też jest bardzo fajna, również słychać
żmiech dziecka i żpiew oraz dźwięki grającej gitary. Super sprawa polecam !!! 😀 😀 😀1 kwietnia 2011 o 08:27 #187398Nie lubię zabawek Fischer’a ze względu na ten cały toksyczny plastik… 👿
5 kwietnia 2011 o 08:28 #187399Bez przesady..
Plastik nie ma tutaj nic do rzeczy, bo produkty FP są żwietne bez względu na cokolwiek. Praktycznie zaprojektowanie, wygodne dla dzieci. Materiał też jest dobrej jakożci.13 lipca 2011 o 20:41 #187400Zabawki fp dla mnie są super. Lubię te grające.
22 sierpnia 2011 o 00:01 #187401ja też je chwale- mamy i nocnik i krzesełko, gąsiennice, uczniaczka, a ostatnio kupiłam dla mojego starszaka zestaw lekarz- super, bardzo polecam
3 października 2011 o 20:11 #187402A ja zdecydowanie nie polecam no moZe tylko kubelek był w stanie zainteresować na dłużej!
Klocki z lego duplo pogromily wszystko!!! Polecam wszystkim oszczednym konkurs na stronie mi już raz sie udało wygrać! jupi - AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.