Zabawka z Fisher Price !

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    dorotka14
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Mała orkiestra !Zabawki małe i poręczne dzięki uchwytom, ale
    troszkę ciężkie jak dla 6 miesięcznego brzdąca. Dla starszaka super! Jak dla nas najfajniejsze jest pianinko, które gra fajne, krótkie i wesołe melodyjki, słychać głos żmiejącego się dziecka oraz dziecka które żpiewa „dubi dubi pap jee”. Klawisze połączone są w jeden klawisz, który bardzo łatwo się wciska. Pianinko gra te melodyjki w okreżlonej kolejnożci po każdorazowym wciżnięciu tego samego klawisza. Podczas grania pianinko miga w rytm muzyki. Gitara też jest bardzo fajna, również słychać
    żmiech dziecka i żpiew oraz dźwięki grającej gitary. Super sprawa polecam !!! 😀 😀 😀

veronica333
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Nie lubię zabawek Fischer’a ze względu na ten cały toksyczny plastik… 👿

aska333
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Bez przesady..
    Plastik nie ma tutaj nic do rzeczy, bo produkty FP są żwietne bez względu na cokolwiek. Praktycznie zaprojektowanie, wygodne dla dzieci. Materiał też jest dobrej jakożci.

filipa
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Zabawki fp dla mnie są super. Lubię te grające.

iga35
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja też je chwale- mamy i nocnik i krzesełko, gąsiennice, uczniaczka, a ostatnio kupiłam dla mojego starszaka zestaw lekarz- super, bardzo polecam

karola300
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

A ja zdecydowanie nie polecam no moZe tylko kubelek był w stanie zainteresować na dłużej!
    Klocki z lego duplo pogromily wszystko!!! Polecam wszystkim oszczednym konkurs na stronie mi już raz sie udało wygrać! jupi

Wyświetlanie 6 wpisów - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę