- AutorOdp.
- 28 lutego 2011 at 14:11
Mała orkiestra !Zabawki małe i poręczne dzięki uchwytom, ale
troszkę ciężkie jak dla 6 miesięcznego brzdąca. Dla starszaka super! Jak dla nas najfajniejsze jest pianinko, które gra fajne, krótkie i wesołe melodyjki, słychać głos żmiejącego się dziecka oraz dziecka które żpiewa „dubi dubi pap jee”. Klawisze połączone są w jeden klawisz, który bardzo łatwo się wciska. Pianinko gra te melodyjki w okreżlonej kolejnożci po każdorazowym wciżnięciu tego samego klawisza. Podczas grania pianinko miga w rytm muzyki. Gitara też jest bardzo fajna, również słychać
żmiech dziecka i żpiew oraz dźwięki grającej gitary. Super sprawa polecam !!! 😀 😀 😀1 kwietnia 2011 at 08:27Nie lubię zabawek Fischer’a ze względu na ten cały toksyczny plastik… 👿
5 kwietnia 2011 at 08:28Bez przesady..
Plastik nie ma tutaj nic do rzeczy, bo produkty FP są żwietne bez względu na cokolwiek. Praktycznie zaprojektowanie, wygodne dla dzieci. Materiał też jest dobrej jakożci.13 lipca 2011 at 20:41Zabawki fp dla mnie są super. Lubię te grające.
22 sierpnia 2011 at 00:01ja też je chwale- mamy i nocnik i krzesełko, gąsiennice, uczniaczka, a ostatnio kupiłam dla mojego starszaka zestaw lekarz- super, bardzo polecam
3 października 2011 at 20:11A ja zdecydowanie nie polecam no moZe tylko kubelek był w stanie zainteresować na dłużej!
Klocki z lego duplo pogromily wszystko!!! Polecam wszystkim oszczednym konkurs na stronie mi już raz sie udało wygrać! jupi - AutorOdp.