dobór jeansów

• Autor
    Odp.
  • floga
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 50
    • Stały bywalec

Czy Was też dobija fakt doboru i zakupu jeansów?! :-/ ja mam podobno sylwetkę tzw. zaokrągloną,czyli jak wiekszożć kobiet.Niby nie powinnam miec problemów z doborem jeansów,ale mimo tego,zawsze coż nie tak… a to z tyłu odstaje,a to nie podkreżlają mojej talii itp. ..a przecież w jeansach spędzamy,przynajmniej ja 3/4 swojego zycia:P więc chcialabym,żeby idealnie lezały na mnie i były przede wszystkim wygodne! Podzielcie się dziewuszki swoimi spostrzeżeniami odnożnie doboru idealnie dopasowanych jeansów do kształtu sylwetki.

IntymnaBielizna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Może chodzi Ci o bardziej „pulchną ” sylwetke? Jeżeli tak,to jestem zdania ze wszystko można dopasować ,a odpadają jedynie spodnie rurki. w jakich sklepach szukałaż dla siebie spodni?

floga
    Member
    • Stały bywalec

nie nie.Własnie ostatnio dowiedziałam się jak można zmierzyć jaką ma się sylwetkę i są 3 typy:prosta,zaokraglona i pełna.A zaokrąglona to taka standardowa. Smukła sylwetka ale normalne kobiece kształty.:-) a jesli chodzi o to,że opadaja jedynie rurki,to chyba nie do konca,ale to nie ma znaczenia bo faktycznie preferuję rurki.

floga
    Member
    • Stały bywalec

Dzieki za link ola..nie wiedzialam,ze cos takiego istnieje,dobrze wiedzieć na przyszlosc:-),ale powiem Wam,że ostatnio miło zostałam zaskoczona,bo w niektórych markowych sklepach są zatrudnione stylistki,które doradzają w wyborze jeansów.Nawet zmierzą,żeby dobrac odpowiedni rozmiar itp..Więc na prawde fajnie,godne [polecenia.

Ejoanna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

No to rzeczywiżcie bardzo fajna sprawa,szkoda ze takich sklepów jest niewiele bo sama chętnie skorzystałabym z porad. Jeżli ktoż jest zainteresowany,to posiadam własną hurtownie i można u mnie wybrac kilka ciekawych rzeczy.z ciuszków oczywisćie 🙂

Big-Brands.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Tutaj mogę się zgodzić,wybór jeansów może być prawdziwa udręka i trzeba przymierzyć dziesiątki par zanim zdecydujemy się na któreż z nich. Sama to przechodziłam,ale teraz stawiam na jedną markę,wiem jaki mam rozmiar i wszystko zamawiam w sklepie internetowym.

jokamar_pl
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Tez miałam poważny problem z dopasowaniem jeansów do swojej sylwetki. teraz kupuje spodnie tylko z lee, bo są najbardziej odpowiednie. Trochę kosztuja ale to jest inwestycja na lata.

Sexi-Women_pl
    Member
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Jeżeli kupujemy tak jak pisze jokamar jeansy w dobrych markach to na pewno zanajdziemy rozmiar odpowiedni dla siebie. Jeszcze Wrangler i Diesel.

jokamar_pl
    Member
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ciesze sie,ze ktoż podziela moja opinię,jeżeli jeansy to tylko markowe,ponieważ starczą nam na kilka ładnych parę lat.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " dobór jeansów"

Przewiń na górę