- AutorOdp.
- 21 lutego 2007 at 18:00
No więc musiałam się z Wami przywitać. Gdzieżby tak bez pierwszych słów uznania w pożcie dla Forum. Całkiem całkiem i bardzo miło. Jakoż jeszcze nie zauważyłam, żebyżcie się kłócili moi mili:>. No tak trochę słodyczy, a co tam.
Mam na imie Natalia i wchodze w wiek 19 latek. Interesuję się fotografią i robótkami ręcznymi:x (kartki, szklanki itp) ;)… No nic dosyc o sobie.
Mam nadzieję miło spędzić czas
Panie Administratorze 😉
W sumie troszkę dziwnie pomyżlałam o zmianie na forum, żeby mniej balaganu bylo… jak przywitalnia to przywitalnia;)… ale może i tak trzeba to zmienić?21 lutego 2007 at 18:24witam cie… milego postowania..
osoba pod nickiem ADMINISTRATOR to nie jest Admin tego forum.. on ma tylko taki nick 🙂
balagan maly jest i wlaczymy z nim pomalu 🙂21 lutego 2007 at 19:26Hmm.. Kurczę, to jednak trzeba używać skrótów;) Oki to było do Admina 😉
22 lutego 2007 at 15:31hey netinka. Chyba gdzuież widziałam już Twój Avatarek na forum 😉 😀
22 lutego 2007 at 15:39a no już sie zdązyłam przez ten krótki czas troszkę poudzielac;)… mam nadzieje, że nic nie przeskrobałam;-)… ach ten mój avatar, rzucił się w oczy 😉
22 lutego 2007 at 16:27[usunięto_link] wrote:
Panie Administratorze 😉
W sumie troszkę dziwnie pomyżlałam o zmianie na forum, żeby mniej balaganu bylo… jak przywitalnia to przywitalnia;)… ale może i tak trzeba to zmienić?[usunięto_link] wrote:
osoba pod nickiem ADMINISTRATOR to nie jest Admin tego forum.. on ma tylko taki nick 🙂
No tak, wiele jest nieporozumień przez mój nick.
Ale szybko je wyjażniam.
Nawet pisałem już w pewnym temacie, że nie jestem administratorem tego forum.
Nie zauważyłem tego tematu i dlatego odpisuję teraz 😀Wasz Administrator 😀
22 lutego 2007 at 17:24@Administrator wrote:
No tak, wiele jest nieporozumień przez mój nick.
Ale szybko je wyjażniam.
Nawet pisałem już w pewnym temacie, że nie jestem administratorem tego forum.
Nie zauważyłem tego tematu i dlatego odpisuję teraz 😀Wasz Administrator 😀
hehe, nawet nie za bardzo kojarzyłam Twojej osoby z tym nickiem. A Administrator napisałam bo chyba ta osoba pełni rolę Admina;).
22 lutego 2007 at 18:03Rolę administratora pełnią tu aż trzy osoby, jednak żadna nie wpadła na pomysł ustawienia sobie nicka Administrator 😀
26 lutego 2007 at 21:51Wystarczy że nas kojarzą:))) Zrobimy niebawem z tym porządek!!!!
- AutorOdp.