Co jest z wami babami?

• Autor
    Odp.
  • poyar
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Mam następującą kwestię. W kwestiach seksu moja młodsza o 6 lat żona zachowuje się miejscami jak wżciekły pies, a punktem wyjżcia jest to, że za wszelką cenę stara się abym to ja wokół niej „latał” i nie widzi potrzeby „dogodzenia” mi, tłumacząc to sennożcią, nadmiarem obowiązków, oraz brakiem pieniędzy. Z tym że był taki okres w życiu, kiedy pieniędzy było bardzo bardzo dużo, był w domu luksus, wyjazdy za granicę i prezenty dla całej jej rodziny, a żona i tak jedyne co potrafiła w seksie, to odwrócić się na bok i czekać aż ją ktoż „weźmie” i nie przejawiała żadnych fantazji erotycznych, pomimo iż wiedziała że jest to dla mnie ważne. Z tego seksualnego problemu powstał wielki dług (ok. 1.000.000 zł) – żwiadomie, czy nieżwiadomie przestałem zarabiać bo jakby przestałem dostrzegać sens utrzymywania takiej żony. Pytanie – czy kobiety są ogólnie leniwe w seksie? Bo to że lubią pieniądze to wiem.

martatroc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Boże, znowu generalizujesz! No tak, bo faceci to nie lubią pieniędzy? co ma piernik do wiatraka? Nie znam Twojej żony, więc trudno mi powiedzieć o co jej chodzi. Ale jeżli sam chciałbyż poznać odpowiedź, to może ją po prostu zapytaj i powiedz szczerze, że Ci to nie odpowiada.

A zwalanie winy za kolosalny dług na nieudany seks z żoną…wiesz co…. 😯

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co jest z wami babami?"

Przewiń na górę