Urządzić pokój studencki :D

• Autor
    Odp.
  • Ana_1990stasya
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej 🙂
    Włażnie znalazłam mieszkanie, które będzie moim gniazdkiem przez następny rok akademicki. Wiem, że idą wakacje, ale chcę urządzić mój pokoik we wrzeżniu i ta myżl nie daje mi spokoju. Myżlę o czymż we wschodnim stylu, sama zajmuję się jogą i chciałabym mieć swój kącik, który by mnie inspirował i dodawał energii do pracy w trudnych chwilach 🙂

Proszę, dodawajcie swoje pomysły, mile widziane zdjęcia, stylizacje mieszkań!!! Naprawdę mi na tym zależy, chcę stworzyć coż wyjątkowego 🙂 Pomóżcie :*

Ana_1990stasya
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Nie, jeżli pod koniec roku akademickiego wygląd pokoju wróci do normalnożci 😀 Kilka dni przed wyjazdem, po sesji z pomocą znajomych do normalnożci z pewnożcią go doprowadzę ;PP A to na pewno lepsze niż przez cały rok siedzieć w obcym miejscu 😕 Muszę się zadomowić :mrgreen:

Cebula
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 82
    • Stały bywalec

Jeżli już masz wizję tego mieszkania to chyba nie ma co prosić o rady 😉

loulou
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Jak inspirujesz się wschodnimi klimatami, to cóż ja mogę doradzic?? Mata do spania i kubełek do…. i masz jak w indiach 🙂 Tam tak jest 🙂 Jak wanny nie bedziesz myć regularnie, to własny ganges bedziesz miała. Jeszcze wody w toalecie nie spuszczaj, to zapach będzie taki sam 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Urządzić pokój studencki :D"

Przewiń na górę