Urz膮dzi膰 pok贸j studencki :D

Wy艣wietlanie 4 wpis贸w - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Ana_1990stasya
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Hej 馃檪
    W艂a偶nie znalaz艂am mieszkanie, kt贸re b臋dzie moim gniazdkiem przez nast臋pny rok akademicki. Wiem, 偶e id膮 wakacje, ale chc臋 urz膮dzi膰 m贸j pokoik we wrze偶niu i ta my偶l nie daje mi spokoju. My偶l臋 o czym偶 we wschodnim stylu, sama zajmuj臋 si臋 jog膮 i chcia艂abym mie膰 sw贸j k膮cik, kt贸ry by mnie inspirowa艂 i dodawa艂 energii do pracy w trudnych chwilach 馃檪

Prosz臋, dodawajcie swoje pomys艂y, mile widziane zdj臋cia, stylizacje mieszka艅!!! Naprawd臋 mi na tym zale偶y, chc臋 stworzy膰 co偶 wyj膮tkowego 馃檪 Pom贸偶cie :*

Ana_1990stasya
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Nie, je偶li pod koniec roku akademickiego wygl膮d pokoju wr贸ci do normalno偶ci 馃榾 Kilka dni przed wyjazdem, po sesji z pomoc膮 znajomych do normalno偶ci z pewno偶ci膮 go doprowadz臋 ;PP A to na pewno lepsze ni偶 przez ca艂y rok siedzie膰 w obcym miejscu 馃槙 Musz臋 si臋 zadomowi膰 :mrgreen:

Cebula
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 82
    • Sta艂y bywalec

Je偶li ju偶 masz wizj臋 tego mieszkania to chyba nie ma co prosi膰 o rady 馃槈

loulou
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Jak inspirujesz si臋 wschodnimi klimatami, to c贸偶 ja mog臋 doradzic?? Mata do spania i kube艂ek do…. i masz jak w indiach 馃檪 Tam tak jest 馃檪 Jak wanny nie bedziesz my膰 regularnie, to w艂asny ganges bedziesz mia艂a. Jeszcze wody w toalecie nie spuszczaj, to zapach b臋dzie taki sam 馃檪

Wy艣wietlanie 4 wpis贸w - od 1 do 4 (z 4 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋