• Autor
    Odp.
  • Emilaaa
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Mam takie pytanko 馃榾 czy zna kto偶 mo偶e jaki偶 patent na elektryzuj膮ce si臋 w艂osy??

Robert Miles
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 1479
    • Maniak

Przykro mi, ale praw fizyki nawet ja nie z艂ami臋 馃榾

izzzka
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 116
    • Zapaleniec

mi sie wlosy elektryzuja trasznie dlatego jak sie czesze to mocze szczotke w zimenj wodzie:P i pomaga

mia1980
    Member
    • Temat贸w: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

mo偶e uzywacie z艂ych szampon贸w

xyz
    Member
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

a uzywasz plynu do zmiekczania tkanin?
    moze nakladasz bluzke, czy golf i to juz jest powodem elektryzowania.
    mnie jesli sie zdarza to na suche wlosy nakladam troszke pianki lub przejade po wlosach wilgotna dlonia

CZKAWKA
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 33
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Mam takie pytanko 馃榾 czy zna kto偶 mo偶e jaki偶 patent na elektryzuj膮ce si臋 w艂osy??

Crem gel nivea pomaga w takich przypadkach jest przydatny przy uk艂adaniu i w艂osy po nim si臋 nie elektryzuj膮 馃檪

maljoanna
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Mnie si臋 tez elektryzuj膮 nawet juz o tym pisa艂am ,u偶ywam do偶膰 dobrych kosmetyk贸w do w艂os贸w(od偶ywki,maski,lioton),codziennie prostuje je prostownic膮 i sie elektryzuj膮 nawet po tym jak nak艂adam jedwab…Wydaje mi si臋 ze to przez grzebie艅 musze sobie kupi膰 szczotke z naturalnego w艂osia.

Asiak
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

[usuni臋to_link] wrote:

Mnie si臋 tez elektryzuj膮 nawet juz o tym pisa艂am ,u偶ywam do偶膰 dobrych kosmetyk贸w do w艂os贸w(od偶ywki,maski,lioton),codziennie prostuje je prostownic膮 i sie elektryzuj膮 nawet po tym jak nak艂adam jedwab…Wydaje mi si臋 ze to przez grzebie艅 musze sobie kupi膰 szczotke z naturalnego w艂osia.

Nie tylko przez grzebie艅, ale raczej g艂贸wnie przez prostownice, tylko te bardzo dobre nie elektryzuj膮 w艂os贸w, no i konieczny jest kosmetyk.

Moje patenty na elektryzuj膮ce si臋 w艂osy to:
    – wilgotne d艂onie, jednak to pomaga na chwil臋
    – jedwab Biosilk Farouka (ma艂膮 buteleczk臋 nosz臋 zawsze w torebce)
    – gdy u偶ywam prostownicy to stosuje kosmetyku do prostowania (Silk Strate)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " W艂osy"

Przewi艅 na g贸r臋