- AutorOdp.
- 24 lutego 2007 at 11:05
Mam takie pytanko 馃榾 czy zna kto偶 mo偶e jaki偶 patent na elektryzuj膮ce si臋 w艂osy??
24 lutego 2007 at 11:29Przykro mi, ale praw fizyki nawet ja nie z艂ami臋 馃榾
24 lutego 2007 at 17:06mi sie wlosy elektryzuja trasznie dlatego jak sie czesze to mocze szczotke w zimenj wodzie:P i pomaga
24 lutego 2007 at 21:28mo偶e uzywacie z艂ych szampon贸w
26 lutego 2007 at 07:11a uzywasz plynu do zmiekczania tkanin?
moze nakladasz bluzke, czy golf i to juz jest powodem elektryzowania.
mnie jesli sie zdarza to na suche wlosy nakladam troszke pianki lub przejade po wlosach wilgotna dlonia17 kwietnia 2007 at 16:56[usuni臋to_link] wrote:
Mam takie pytanko 馃榾 czy zna kto偶 mo偶e jaki偶 patent na elektryzuj膮ce si臋 w艂osy??
Crem gel nivea pomaga w takich przypadkach jest przydatny przy uk艂adaniu i w艂osy po nim si臋 nie elektryzuj膮 馃檪
18 kwietnia 2007 at 08:51Mnie si臋 tez elektryzuj膮 nawet juz o tym pisa艂am ,u偶ywam do偶膰 dobrych kosmetyk贸w do w艂os贸w(od偶ywki,maski,lioton),codziennie prostuje je prostownic膮 i sie elektryzuj膮 nawet po tym jak nak艂adam jedwab…Wydaje mi si臋 ze to przez grzebie艅 musze sobie kupi膰 szczotke z naturalnego w艂osia.
27 wrze艣nia 2007 at 17:30[usuni臋to_link] wrote:
Mnie si臋 tez elektryzuj膮 nawet juz o tym pisa艂am ,u偶ywam do偶膰 dobrych kosmetyk贸w do w艂os贸w(od偶ywki,maski,lioton),codziennie prostuje je prostownic膮 i sie elektryzuj膮 nawet po tym jak nak艂adam jedwab…Wydaje mi si臋 ze to przez grzebie艅 musze sobie kupi膰 szczotke z naturalnego w艂osia.
Nie tylko przez grzebie艅, ale raczej g艂贸wnie przez prostownice, tylko te bardzo dobre nie elektryzuj膮 w艂os贸w, no i konieczny jest kosmetyk.
Moje patenty na elektryzuj膮ce si臋 w艂osy to:
– wilgotne d艂onie, jednak to pomaga na chwil臋
– jedwab Biosilk Farouka (ma艂膮 buteleczk臋 nosz臋 zawsze w torebce)
– gdy u偶ywam prostownicy to stosuje kosmetyku do prostowania (Silk Strate) - AutorOdp.