- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2011 at 01:36
cóż, myżlkę, Stary, że jesteż trochę dziecinny. ale jak najbardziej popieram adorację koc]=iecych stópek :-
nie wysilaj się: powiedz jej wprost! chcę Ci possać wszystkie paluszki. tak jak pożadasz. po prostu.
to jedyna szansa byż mógł ją osiągnąć, Stary…z tym, że po co Ci to wałażciwie? nie lepiej rozkochać jakąż laskę w sobie i rzeczywiżcie ciućkać te vstópki?
życzę Ci Koleż takiej d**** 😉19 sierpnia 2011 at 01:40cóż, myżlkę, Stary, że jesteż trochę dziecinny. ale jak najbardziej popieram adorację kobiecych stópek :-
nie wysilaj się: powiedz jej wprost! chcę Ci possać wszystkie paluszki. tak jak pożądasz. po prostu.
to jedyna szansa byż mógł ją osiągnąć, Stary… musisz być b. autentyczny… kobiety to uwielbiają!z tym, że po co Ci to wałażciwie? nie lepiej rozkochać jakąż laskę w sobie i rzeczywiżcie ciućkać te stópki?
życzę Ci Koleż takiej d**** :wink z wzajemnożcią… 🙄30 sierpnia 2011 at 21:29Szczerze powiedziawszy to myżlę, że raczej nie uda Ci się zrealizować swojej fantazji. Najprawdopodobniej kobieta, która jest nauczycielką oddziela swoje życie prywatne ( a tym bardziej seksualne ) od swojej pracy zawodowej. I myżlę, że nawet jeżli miałaby ochotę na „przygodę” z Tobą to i tak pewnie bałaby się tego, że jej to nie wyjdzie na dobre, że naopowiadasz coż komuż, że rozejdzie się plotka po szkole i jej to zaszkodzi. Chociaż jak chodziłam do ogólniaka to zdarzały się takie histrorie, że nauczycielka miała romans z uczniem, albo nawet ze dwie nauczycielki wyszly za mąż za swoich uczniów. Tak czy inaczej to jak cokolwiek chcesz próbować to ja radzę poczekać aż skończysz szkołe i już przestaniesz być jej uczniem. I się dowiedz czy przypadkiem nie ma męża;) No nie wiem… trochę żmieszna ta cała sytuacja. Chociaż młody jesteż to możesz mieć różne swoje zajawki. Miejmy nadzieje, że za niedługo zaczną Cię interesować dziewczyny w całożci, a nie tylko ich stópki:)
26 marca 2012 at 14:34kobieta sie speszy albo wysmieje, bedzie cie unikac bo jej glupio bedzie. watpie ze masz szanse bo raczej niewiele kobiet to lubi a tym bardziej obca i jjest twoja nauczycielka, wieksze szanse mialbys u kolezanek .
4 kwietnia 2012 at 06:42jak mam być szczery, to jeszcze się z takim czymż nie spotkałem. być może dlatego, że nigdy nie miałem nauczycielki z mega fajnymi nóżkami 😛
13 lutego 2014 at 07:23Hhahaha ja tez nie;p
- AutorOdp.