Ciekawy prezent dla rodziców?

• Autor
    Odp.
  • olapomir
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Hej, chciałam zrobić rodzicom prezent myżlałam o naszym zdjęciu w jakiejż ramce, pamiątce. Macie jakiż ciekawy pomysł? Dzięki.

Big-Brands.pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

A czym interesują się Twoi rodzice oraz w jakim są wieku? Może pójdźmy bardziej w stronę ich zainteresowań,to byłby chyba najlepszy pomysł na prezent.

nadia83
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Moim zdaniem zdjęcia w ramce, to oklepany pomysł na prezent. Wszystko zależy od tego jakie masz fundusze na to przeznaczone, no i w jakim wieku są Twoi Rodzice :). Coż pomyżlimy :).

justy
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

oczywiscie wszystko zalezy od funduszy. moze jakies ich wspolne zdjecie wydrukowane na płótnie, z okresu ich młodosci? albo karykatura? a jesli mozecie sie złozyc na prezent to jakis pobyt w spa albo masaz? bilety do teatru?

dziubulek0123
    Member
    • Odp.: 19
    • Bywalec

jeżeli rodzicie interesują się korzeniami to można zrobić drzewo genealogiczne, nie za daleko, ale myżlę ze 3-4 pokolenia na pewno dało by radę 😉

Jezeli rodzice są starsi i mają stare zdjecia ze slubu to można dać odnowić i wywołać na płótnie jak już ktoż wspomniał, będzie pamiątka na lata 🙂

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Myżlę że zarówno ramka jak i drzewo genealogiczne to dobry pomysł na prezent dla rodziców. Powinni się ucieszyć,tym bardziej teraz kiedy mamy Walentynki 🙂

WhiteMagic
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

Fajne z tym drzewem ale jak by miala być niespodzianka to troche gorzej bo ja np mało wiem o rodzinie dalszej

Ejoanna_pl
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Zawsze możesz się przecież czegoż dowiedzieć,a jeżeli uzupełnisz takie drzewo genealogiczne sprawisz rodzicom bardzo fajny prezent. Daj znać na co ostatecznie się z decydowaliżcie. Będziemy czekac na odpowiedź na forum.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciekawy prezent dla rodziców?"

Przewiń na górę