- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2012 at 12:21
Wypada. Fajny prezent. My tez nie chcielismy kwiatow – prosilismy alkohol:)
12 sierpnia 2012 at 05:56Myżlę, że kwiaty to przeżytek, nie ma co z nimi zrobić.Jak uschną nie ma żadnej pamiątki.
Poduszka ze zdjęciem pary młodej jest dobrym pomysłem 🙂
My prosiliżmy o winko lub zdrapki totolotka 🙂28 sierpnia 2012 at 13:00kupony lotto 😀
4 września 2012 at 12:22Albo maskotki które można potem oddać do domu dziecka:) lub zostawić swojemu przyszłemu dzieciakowi:)
10 września 2012 at 19:31Maskotki lub słodycze- to wydaje się lepszym rozwiązaniem zamiast kwiatów jeżeli chcemy oddac to potem dzieciakom. Jeżli nie,to polecam dobry alkohol.
30 października 2012 at 10:19Wino lub losy lotto, osobiżcie wolałabym to drugie 😉 Spotkałam się też z artykułami szkolnymi, które miały być przeznaczone na wyprawkę dla dzieci z ubogich rodzin, ale podobno jakież kruczki prawne komplikują sprawę ://
21 lutego 2013 at 23:08a moi znajomi poprosili o … czystą. w zaproszeniu napisali nawet, że proszą o pana tadeusza ;b
chodziło o to, że mieli ograniczony budżet, a w ich okolicy nie wypada robić żlubu 1-dniowego, dlatego alkohol, który dostali przeznaczyli na poprawiny 🙂 można i tak, gożcie nie protestowali ;b
25 lutego 2013 at 11:38Dobre winko:)
21 marca 2013 at 14:42ja na swoim weselu czężci osób włożyłam do zaproszenia prosbe o kupony lotto, a pozostałym o dobre winko (w razie gdyby, żaden kupon nie wygral chcialam cos mieć 🙂 ) Dzieki kuponom wygralismy 420zł i do tego otrzymalismy ze 20 butelek wina 😀
Bylam tez na weselach, gdzie proszono o słodycze lub zabawki i przybory szkolne (zeby zawieźć je do domu dziecka) oraz o karmę dla psów (zeby zawieźć do schroniska).
Byłam tez na weselu gdzie młodzi chcieli otrzymac książki do własnych zbiorów. ostatnio jednak pierwszy raz byłam na weselu gdzie proszono gożci, by zamiast kwiatów przynieżli CD z muzyką – w dodatku młodzi nie mowili co chcą, tylko wybór należał do gożci. Dosc ryzykowny pomysl, ale z drugiej strony fajny, bo będą mieli rożnorodne zbiory muzyczne i kazda plyta będzie im się kojarzyc z kims konkretnym 🙂
26 marca 2013 at 14:20Witam,
w ogóle nie podoba mi sie ten pomysł. Kwiaty były tylko symboliczne, dodatkiem do prezentu, a teraz chcecie jeszcze coż dodatkowo.
Rozumiem tylko zbieranie pieniążków na schronisko, albo jakież przybory do domu dziecka. Ale nic dla siebie dodatkowo – to pazernożć.26 marca 2013 at 18:07Zamiast kwiatów można prosić o jakąż maskotkę dla dziecka jeżli się ma oczywiżcie a tak to nie wiem, ewentualnie kupon lotto, to groszowa sprawa a jak się coż trafi to super sprawa 😉
25 kwietnia 2013 at 14:53Bardzo dobrze kwiaty są przereklamowane:P
16 czerwca 2013 at 18:28U nas była skrzynka do której zbieraliżmy datki na hospicjum dziecięce.
17 czerwca 2013 at 21:06bardzo dobry wybór, uważam że Pan Tadeusz to bardzo dobry alkohl, pozatym jest elegancki i dobry na każdą okazje. Latwo do dostać [usunięto_link] i cena też jest przyzwoita 🙂
18 czerwca 2013 at 13:11My dawaliżmy już zgodnie z życzeniem wino, ksiązki, płyty…
- AutorOdp.