Niespotykane zabawki:)

• Autor
    Odp.
  • bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

może tu popiszemy o fajnych/oryginalnych zabawkacj takich jak np Monster High, Zoobles, czy Lalaloopsy:) co myżlicie, fajne są?ciekawe że dzieciaki chcą się bawic takimi, trochę dziwnymi zabawkami wiem, że ciężko je dostać ogólnie, ja spotkałam je tylko w ToysrUs w Blue City, poza tym zostaje net, ale strony nie polskie

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

ojej to ja juz bym wolala jakas znajoma poprosic zeby pojechala i mi kupiła, niz mialabym zamawiac przez zagraniczne str. tylko w Toysie mozna dostac takie lalki to czytalam wlasnie na innym forum, stad wiem.

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

ok racja, ale założyłam wątek żeby raczej pisać o fajnych, może kolekcjonerskich zabawkach, zestawach itp.:) więc jakie zabawki można do tego grona zaliczyć?? może też Smerfy:) wczoraj chyba był dzień smerfa nawet;)

okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

Był był, w tamtym roku pamiętam to pod Pałacem Kultury było dużo Smerfów hehehe co do tematu, to Lalaloops są okej, ale Monster High ochydztwo;/ i zgadza się, ze Lalaloops można dostać tylko w Toys R Us tak samo zresztą jak niektóre modele Barbie specjalnie dla nich produkowane czy zestawy LEGO też tylko dla nich produkowane:)

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

strasznie lubicie ten sklep toys.

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Szczerze mówiąc to nie miałam okazji oglądać tych zestawów zabawek,ale brzmi nieźle. Przydałoby się też jakież zdjęcie wspomnianych zabawek:)

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Ja mam w domu dwóch chłopaków, więc wszystkie te żmieszne lalki to nie dla nas 😉 Teraz są na etapie wyrzutni Nerf, bardzo fajna i bezpieczna zabawka.

bera_87
    Member
    • Zapaleniec

Widziałam w Toysie te wyrzutnie, super sprawa i jakie zainteresowanie!

Katarzynka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

NERFY rządzą, a w Toys”R’Us mają teraz bezkonkurencyjne ceny!

darekn
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

W tej weekend w sklepie Real będzie możliwożć przetestowania wiele modeli wyrzutni Nerf. Myżlę, że zainteresowanych nie będzie trzeba długo namawiać do przyjżcia.

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Stały bywalec

Ja też spotkałam się z opiniami,że to bezpieczna zabawka ta wyrzutnia Nerf,więc warto ją kupić. Poza tym wiele zależy od tego ile lat ma nasze dziecko,bo im jest starsze,tym bardziej wymagające w zabawki:)

kalina.kot
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Piękno tkwi w prostocie. Najlepsze są klocki moim skromnym zdaniem:P

darekn
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja też spotkałam się z opiniami,że to bezpieczna zabawka ta wyrzutnia Nerf,więc warto ją kupić. Poza tym wiele zależy od tego ile lat ma nasze dziecko,bo im jest starsze,tym bardziej wymagające w zabawki:)

Tak to prawda, jednak myżlę, że wyrzutniami Nerf mogą bawić się dzieci w wieku od 7 do 14 lat, a nawet i starsze.

Ustalenie_Ojcostwa
    Member
    • Stały bywalec

No to juz indywidualna kwestia,ale tak czy inaczej zabawka ma teraz spore zainteresowanie,sami ostatnio ją zakupiliżmy.

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

włażnie włażnie, macie jakież zdjęcie albo link gdzie można te zabawki z toysa obejrzeć… pewnie drogie ?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Niespotykane zabawki:)"

Przewiń na górę