• Autor
    Odp.
  • Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

A mi coż link nie działa 🙁 jakiż błąd wyskakuje, możesz podrzucić jeszcze raz?

muminkowa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

Ja też spotkałam się z opiniami,że to bezpieczna zabawka ta wyrzutnia Nerf,więc warto ją kupić. Poza tym wiele zależy od tego ile lat ma nasze dziecko,bo im jest starsze,tym bardziej wymagające w zabawki:)

Ja włażnie przymierzam się do zakupu. Chcę kupić wyrzutnię synkowi na urodziny. Myżlicie, że ta zabawka się sprawdzi i mój Michał będzie z niej zadowolony? Głównie zależy mi na tym, by w końcu przestał spędzać tyle czasu przed komputerem grając w gry i trochę poruszał się wraz z kolegami.

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Mi też coż link nie dziala, podrzuć nowego linka bo chcę zobaczyć cóż to za cudo.

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Rencia najwięcej to się dowiesz z ich facebooka, tutaj masz link: [usunięto_link]
    a zabawki mają i tanie i drogie jak wszedzie, ale za to dużo więcej promocji i zabawki takie, których nie dostanie się w innych sklepach, bo mają na nie wyłącznożć:)

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

jak już wspominano każdy kupuje zabawki jakie mu się podoba, a jednemu się podoba jedna innemu druga, ja zawsze stawiałam na zabawki edukacyjne, żeby coż wnosiły w życie dziecka, klocki jak ktoż wspominał jak najbardziej jestem za, jeżli chodzi o wyrzutnie to kupiliżmy taką zabawkę i była przereklamowana, mało co wyrzucało, w ogóle dziecko zawiedzione;/

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

No dla mnie niespotykaną zabawką to jest taki pluszak owieczka, która wydaje dźwięki, ale jakie! dźwięk bijącego serduszka, nawet nie wiecie jak to maluchy uspokaja, w chicco to można dostać i nigdzie więcej nie widziałam, taka wdzięczna bardzo ta zabawka 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Niespotykane zabawki:)"

Przewiń na górę