kolekcja biletów komunikacji miejskiej

• Autor
    Odp.
  • bemi92
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Czeżć

Od już prawie 10 lat zbieram bilety komunikacji miejskiej. Mój zbiór liczy ponad 8 tys biletów z których każdy jest inny, z ponad 180 miast Polski i ponad 1000 zagranicznych.
    Piszę do Was z prożbą. Może macie w posiadaniu jakież bilety które moglibyżcie mi podarować ? Mimo że już mam dużo tych biletów to w wielu miejscach co jakiż czas jest podwyżka cen, zmiana wzorów i samej nie idzie nad tym nadążyć 😉
    Interesują mnie bilety komunikacji miejskiej – jednorazowe, karnety, czasowe, miesięczne – po prostu wszystko co jest biletem ;). Bilety pkp i wstepu również. Oczywiżcie wszystkie już zużyte.
    Mogę zwrócić koszty wysyłki.
    Jeżli znajdzie się ktoż chętny proszę o e maila [usunięto_link]

bemi92
    Member
    • Początkujący

Nikt, nic a nic ?
    Polecam przejrzeć stare portfele, torebki. Czasem przy przeszukiwaniu można natknąć się na jakież niespodziewane pieniążki, a to przynosi radożć he he 😉

tomek20
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

ja od 7 lat zbieram bilety koleowe. mam już w kolekcji ze 400 biletów pkp intercity i przewozów regionalnych. 🙂

hftac
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Bilety z Bydgoszczy polecam:)

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

ja mam raczej bilety wstępu do rożnych miejsc 😉

mala.gwiazdka
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Nietypowe hoppy. 🙂 Znałam kiedyż kolerzankę, która również zbierała bilety i wykleiła nimi kalendarz. Efekt żwietny. 🙂

westwest1
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja niestety nie posiadam obecnie biletów. Korzystam z karty miejskiej. Ale jak coż przypadkiem znajdę to dam znać 🙂

bemi92
    Member
    • Początkujący

Nadal szukam biletów. Może ktoż coż dla mnie znajdzie ? 🙂

love_highheel
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

no niestety ja nie zbieram. ale podziwiam, super hobby:)

StaszekL
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Podziwiam takie kolekcje. Mam kolekcje biletów PKP, ale liczy dopiero ok 80.

bemi92
    Member
    • Początkujący

Podróżując na wakacjach pamiętajcie proszę że jest ktoż taki jak ja co zbiera bilety wszelakie. Nie wyrzucajcie biletów, przekażcie je dla mnie ! 🙂

Magda Sissel.pl
    Member
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

będę pamiętać, bo niedługo będę robiła porządki w szpargałach z liceum, na pewno coż tam znajdę

bemi92
    Member
    • Początkujący

O, to mam nadzieję ze coż znajdziesz 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " kolekcja biletów komunikacji miejskiej"

Przewiń na górę