- AutorOdp.
- 16 grudnia 2014 at 10:40
Dla mnie to tusz do rzęs 🙂 już nawet kredke odpuszcze ale nie tusz
19 grudnia 2014 at 08:55Tusz do rzęs jak najbardziej,a poza tym dobry krem matujący,w zimę również nawilżający do rąk oraz perfumy- bez tego nie mogę się obejżć:)
9 stycznia 2015 at 10:41Jedwab do włosów, czarna kredka, podkład w płynie lub musie no i tusz do rzęs super Shock.
19 stycznia 2015 at 10:36podkład, pomadka do ust, kredka do oczu i tusz 🙂 ooo i róż jeszcze! reszta może nie istnieć 😀
2 lutego 2015 at 09:53Dokładnie jak powyżej,plus u mnie jeszcze krem nawilżający teraz zimą i czasem puder w zależnożci od danej sytuacji,pogody na dworze. W każdym razie moja torebka w której zawsze przechowuje kosmetyki jest dosyć pojemna:)
24 sierpnia 2015 at 12:11ja oczywiżcie nie wyszłabym z domu bez maskary na oczach, teraz korzystam z rimmela wake me up, a wy dałybyżcie wyjżć bez tuszu na oczach?
6 września 2015 at 07:20Podkład, pomadka do ust i tusz, jeżeli chodzi o te podstawowe. Tym razem wybrałam troche lepszy tusz, bo trafiłam na niego na e-zikodermo [usunięto_link] Co o nim myżlicie ?
7 września 2015 at 12:55widzę że tu większożć skupia się na kolorówce
ja jednak wychodzę z założenia, że żaden makijaż nie pomoże, jeżli ogólnie ciało nie będzie zadbanetwarz dostaje kremem rano i wieczorem, oczywiżcie oczy też
szyja na wypasie, bo załapuje się i na kremy do twarzy, i na balsamy do ciała
balsamy mam przeważnie 3- na biust, „specjalistyczny” (najczężciej antycell lub coż w ten deseń) na uda i tyłek, brzuch, oraz „normalny” na resztę powierzchni
stópki są smarowane na noc, kremy do rąk mam różne w różnych miejscach i stosuję w ciągu dnia, zimą z większą intensywnożcią
(na temat gładkożci skóry zawsze zbierałam komplementy, uwierzyłam w nie gdy kiedyż otarłam się przedramieniem o rękę dziewczyny o połowę ode mnie młodszej…bleee szorstka i nieprzyjemna)
no i oczywiżcie balsam na usta, przeważnie mam dwa sztyfty w ciągłym użyciu
włosy zawsze dostają i szampon i odżywkę, są długie, muszą się prezentować, ciało myję mydłami w kostce, wybieram takie „lepsze”
staram się mieć zawsze pomalowane paznokcie, przynajmniej frencz, na stopach jakiż kolor, bo tam się długo trzymato są moje podstawy
trochę tego dużo, ale efekty widać- dobiegam 40, a ciągle dają mi 24-26 lat
co swoją droga potrafi być upierdliwe i wkurzające, ale cierpliwie to znoszę, bo kiedyż to w końcu docenię
i nie jest to efekt „dobrych genów”, bo po kobietach w mojej rodzinie zawsze było widać ile mają lat
to tylko i wyłącznie moja praca, moje dbanie, cackanie się z tymi wszystkimi mazidłami
ale uważam, że wartomakijaż to dodatek, potrafię się bez niego obejżć
a jak ktoż mi rzuca „czemu się nie malujesz” zawsze odpowiadam „jestem taka piękna, że nie muszę!” co prawdą nie jest, ale zamyka temat 😆7 września 2015 at 13:33najważneijsze jest też to zeby uiżywać sprawdzonych i dobrych kosmetyków, bo tylko wtedy będziemy zadowolone z efektu naszego makijażu.
17 września 2015 at 13:28fluid, tusz do rzęs, kredka do oczu, błyszczyk, lakier do paznokci
21 października 2015 at 19:55musze przyznac, ze jest ich duzo, od pomadek az po balsamy, szczegolnie przepadam za kremem bb z bio iq, bo precyzyjnie wyruwnuje koloryt skory, a w skladzie ma naturalne skladniki.
22 października 2015 at 08:32idzie zima, więc podstawą będzie dobry krem do rąk i balsam do ust
29 grudnia 2016 at 20:27U mnie jest kilka takich kosmetykow. Zaczynajac od kredki do oczu, czy pudru a konczac na perfumach. Ale najlepszym z moich kosmetykow jest zestaw eyebrow styling kit od GR, do stylizacji brwi. Wczesniej uzywalam pudrow tej marki i bylam zadowolona, wiec skusilam sie na nieco drozszy zestaw i jestem rowniez zadowolona. Pudry sa swietne! Kolory idealnie napigmentowane, a stylizacja brwi przy pomocy wosku jest banalnie prosta.
19 marca 2017 at 12:47Zdecydowanie tusz do rzes jest najwazniejszy. Uwielbiam produkty golden rose i wlasnie te tusze uzywam od dawna, teraz korzystam z najnowszego, Lash Plumping Mascara . ma klasyczna szczotczke, wiec wygodnie sie go uzywa. Nie osypuje sie i nie skleja rzes. No i cena jest przystepna, a dostepnosc bardzo dobra.
6 kwietnia 2017 at 10:36Mam wiele niedoskonalosci, wiec u mnie obowiazkowo podklad, ktory latem/wiosna zamieniam na cos lzejszego i z filtrem UV, czyli dobry bb krem. W tamtym roku mialam garniera i na niego narzekac nie moge, tym razem jednak skusiłam sie na GR, BB Cream Beauty Balm No Light, glownie ze wzgledu na tej wysoki filtr, ale tez oczarowana bylam opinia Red Lipstick Monster i sie nie zawiodlam. Krem ma lekka konsystencje, nie zapycha, wyrownuje koloryt cery i dodaje jej naturalnego blasku.
- AutorOdp.