- AutorOdp.
- 5 sierpnia 2015 at 12:48
Gdzie zazwyczaj kupujecie róznego typu akcesoria, zabawki czy materace dla swoich zwierzaków? Ja mam psa i włażnie szukam dobrych sklepów szczególnie online, póki co zadowolona jestem z DUDIDOG a co dalej podpowiecie?
5 sierpnia 2015 at 13:57tesco i sklep ZOO 😉 to taki zoologiczny dosyć drogi ale mam blisko domu
11 sierpnia 2015 at 14:22legowiska dla psa kupiłam na Allegro, od jakiegoż tapicera, są duże, do prania i kosztowały ok 30zł jeden
żarcie zawsze na Allegro, wybieram zakres cenowy i szukam najtańszej opcji z tych do przyjęciaw Tesco kupuję te pseudo-szczoteczki do zębów, 3,45 za 7 sztuk
od wielkiego żwięta Łoles dostaje coż ekstra do gryzienia, ostatnio zestaw różnych smaczków za 15zł, kilka torebek po kilka sztuk, w jakimż zoologicznym
17 sierpnia 2015 at 10:17Ja zawsze takie rzeczy kupuję na Zooplusie – w porównaniu do stacjonarnych sklepów zoologicznych jest tam bardzo tanio.
20 sierpnia 2015 at 19:32w sklepach zoologiczny albo u weterynarza;)
24 sierpnia 2015 at 09:08A kupowałyżcie karmy na allegro? zastanawiam się czy kupić hurtowo jaką suchą dla moich kotów.
- AutorOdp.