- AutorOdp.
- 13 lutego 2013 at 12:19
Czeżć wszystkim,
Bardzo chcialabym jeszcze w tym roku pojechac na jakis wyjazd narciarsko-snowboardowy (jezdze i na tym i na tym od kilku lat). Slyszalam, ze na wielu tego typu wyjazdach odbywaja sie tez koncerty hip – hopowe. Moja kolezanka byla na wyjezdzie z firmy Feel The Flow i mowila, ze muzyka byla ekstra. Byliscie na jakims wyjezdzie z tej firmy lub slyszeliscie o innym tego typu? Z gory wielkie dzieki za podpowiedz!
23 lutego 2013 at 03:46[usunięto_link] wrote:
Czeżć wszystkim
hej, patikat! 😛
[usunięto_link] wrote:
Z gory wielkie dzieki za podpowiedz!
niestety od razu mówie, że Ci nie podpowiem, bo nie jeżdżę, choć… nie powiem bym chciał 😉
[usunięto_link] wrote:
Bardzo chcialabym jeszcze w tym roku pojechac na jakis wyjazd narciarsko-snowboardowy (jezdze i na tym i na tym od kilku lat).
na nartach idzie mi nawet nie najgorzej 🙄 ale z tym snowbordem może być gorzej 😕
jak mnie nauczysz, to polecę, Mistrzuńko 😀[usunięto_link] wrote:
Slyszalam, ze na wielu tego typu wyjazdach odbywaja sie tez koncerty hip – hopowe. Moja kolezanka byla na wyjezdzie z firmy Feel The Flow i mowila, ze muzyka byla ekstra.
nie znam się na tej muzie, często jej nie lubię, ale jak mnie zachęcisz, może coż się zmieni 😯 jak się bede uczył na tym snołbordzie to może i zapragnę 😆
[usunięto_link] wrote:
Byliscie na jakims wyjezdzie z tej firmy lub slyszeliscie o innym tego typu?
wiesz, pati, ja nie, ale może inni… w każdym razie ja powoli jestem gotów…
zrobisz ze mnie ludzi? :-mogłabyż przytoczyć jakiż fajny hip-hop na narty i snowborda dla kogoż początkującego? jupi
7 grudnia 2013 at 18:00W sezonie takie imprezy często się odbywają, ale warto na bieżąco sprawdzać strony takich narciarskich miejscowożci tam są bieżące informacje i 100 % pewne.
- AutorOdp.