- AutorOdp.
- 27 marca 2014 at 10:38
macie problem z suchymi, zaniedbanymi stopami po zimie?
27 marca 2014 at 15:22tak, ja mam ogolnie problem ze stopami… teraz staram sie jak najczesciej ( kilka razy w tygodniu) robic peeling kawowy a potem kuracje parafinowa bielendy na stopy, zeby po starciu naskórka ladnie go zmiekczyc i nawilzyc… mam nadzieje ze do sezonu na sandaly zdaze 🙂 hihi
27 marca 2014 at 19:28Oj tak, swego czasu miałam ogromny problem z suchymi piętami. Stosowałam różne kuracje, ale nie pomagały. W końcu sięgnęłam po kosmetyk firmy Ziaja, jakiż krem nawilżający włażnie na suche stopy. O dziwo pomógł, smaruję 3-4 razy w tygodniu i stópki są nawilżone 😀
31 marca 2014 at 08:32Perfecta ma fajny peeling i krem zmiękczający do stóp. Kosztują grosze, a przy regularnym stosowaniu dają naprawdę żwietne efekty. Może ktoż próbował?
9 kwietnia 2014 at 10:32Faktycznie te kremy jak i peeling jest chwalony na forach wiec myżlę że warto spróbować. Ja zawsze po zimie mam ten problem z suchymi stopami i pękającymi piętami.
27 kwietnia 2014 at 15:17wiecie co poszłam za radą siostry i kupiłam maseczkę do stóp skinlite i jestem super zadowolona, trzyma się ją na nogach 1,5 godziny i w ciągu tygodnia cały ten paskudny twardy i stary naskórek się złuszcza. Sam proces nie wygląda zachęcająco ale po tym tygodniu? wooooow!!! stopy gładkie i piękne jakby nigdy nic im nie było 🙂 chyba ostatnio miałam takie stopy w liceum 🙂 dla mnie bomba
29 kwietnia 2014 at 14:19U mnie peelingi tak sobie działają, wolę tradycyjne tarki do pięt, ale nie takie pumeksy tylko tarki. Mam wrażenie że pumeks to siedlisko bakterii. A po tarciu, które zawsze robię na sucho zakładam skarpetki exclusive cosmetics spa dla stóp, żwietnie nawilżają i regenerują skórę po zdzieraniu tarką. Tylko trzeba uważać przy chodzeniu w nich, bo są bardzo żliskie.
Nie wiem dlaczego, ale jak tylko je zakładam to zawsze domofon dzwoni 😉6 maja 2014 at 11:26Ja jakiż czas temu dostałam w prezencie zestaw kosmetyków naturalnych, m.in. własnie do stóp i przypadły mi do gustu. Spróbuj zajrzeć na [usunięto_link]. W razie pytam służę pomocą choć uzywałam tylko kilku.
15 maja 2014 at 10:40Całkiem ciekawie się prezentuje,więc czemu nie. Ja stosują zarówno peeling jak i krem nawilżajacy na co dzień do stóp,dzięki czemu nie są one tak wysuszone.
28 maja 2014 at 07:59Jakiż czas temu miałam super zestaw Zen SPA od Jessici. Zapach zielona herbata. Rewelacyjna rzecz jeżli chodzi o higienę i pielęgnację stóp. Pieknie pachnie, skutecznie usuwa zrogowaciały naskórek, naprawdę fajna rzecz.
29 maja 2014 at 14:18A są oprócz tego jeszcze jakież inne zapachy? Jeżeli tak to ja również chętnie dowiem się czegoż więcej na ich temat,podaj szczegóły. Ile dokładnie kosztuje? taka pielęgnacja stóp przydałaby sie każdej z nas.
24 czerwca 2014 at 22:11[usunięto_link] wrote:
Jakiż czas temu miałam super zestaw Zen SPA od Jessici.
A w jakiej to jest formie ?
24 czerwca 2014 at 22:57Ostatnio często w radiu słyszę reklamy żrodka regenerum, włażnie do pięt. Są jakież opinie? Używałyżcie tego?
14 lipca 2014 at 14:39Ja polecam taka maseczke Exfoliating Food Peel. To takie skarpetki które nasączone są specjalnym prepretatem. Siedzimy w nich około 1,5h a po niespełna tygodniu rozpoczyna się proces złuszczania stóp. Po całej kuracji stopy są bardzo ładne ale chyba nalezy to robic kiedy jeszcze nie chodzimy w sandalkach bo mozemy straszyc ludzi 😉
17 lipca 2014 at 04:30Ja mam tak co roku nie jest to łatwe, lecz wszystko da się zrealizować, tylko trzeba jednak dużo cierpliowżći. Idealne są maseczki do stóp i kremy
- AutorOdp.