- AutorOdp.
- 25 listopada 2007 at 11:39
no będzie ci ciężko znajżć faceta 🙂
ciekawie musisz wyglądać 🙂25 listopada 2007 at 11:45Dobrze Ci w nich? To chodź w nich i już.
Chociaż swoją drogą musisz się nieźle wyróżniac z tłumu 🙂 ale to z jednej strony dobrze 😉25 listopada 2007 at 12:50[usunięto_link] wrote:
Dobrze Ci w nich? To chodź w nich i już.
Chociaż swoją drogą musisz się nieźle wyróżniac z tłumu 🙂 ale to z jednej strony dobrze 😉Jeżli Ci w nich dobrze to czym się przejmujesz?
25 listopada 2007 at 14:11Wow, mój facet ma podobny wzrost;p
No, jeżeli Ci wygodnie, to chodz, tylko, że mężczyzni boją się trochę dużych kobiet w szpilach- przynajmniej niektórzy.26 listopada 2007 at 22:30Nie widze problemu, nos te buty, przeciez sama piszesz, ze dobrze sie w nich czujesz. 😀
Na obcasie kobieta chodzi automatycznie wyprostowana i wyglada kobieco. Poza tym teraz sa same wysokie kobiety, nowe pokolenie rosnie jak na drozdzach i 1,70 cm to juz wzrost sredni. Ja, mjac163cm jestem niska i nawet na obcasie jestem nizsza od innych kobiet lub ewentualnie dorownuje wtedy niektorym.26 listopada 2007 at 22:49Wysoka kobieta na szpilkach prezentuje sie niezwykle stylowo 😀 dlatego wkładaj te buty,jesli tylko jest Ci w nich wygodnie i z dumą przyjmuj zazdrosne spojrzenia nizutkich kobietek 😉
26 listopada 2007 at 22:54Jeżli założysz buciki na obcasach i Twój facet nadal jest od Ciebie wyższy, to się nie przejmuj wkładaj żmiało 😆 Ale jeżłi jest niższy…. 😳
4 stycznia 2008 at 20:34Jeżli Twój facet jest niższy to niech też założy szpilki 😉
4 stycznia 2008 at 22:32[usunięto_link] wrote:
Jeżli Twój facet jest niższy to niech też założy szpilki 😉
i co to za facet wtedy?
5 stycznia 2008 at 09:42[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Jeżli Twój facet jest niższy to niech też założy szpilki 😉
i co to za facet wtedy?
Wiesz, może taki inny?? 😆
Ja tam już wolałabym niższego niż w szpilach 😆5 stycznia 2008 at 10:38Skoro czujesz sie w nich dobrze, to noż i się nie przejmuj..
No nie.. 😡 Faceci w szpilkach ❓ Znowu.. ❓ ❗
22 stycznia 2008 at 23:03A W NOSIE! I tak jesteż wyższa niż 80% kobiecej populacji. 187 cm wrostu – RE-WE-LAC-JA, i mam osobiste podstawy żeby tak mówić. i niech te wszystkie 160 cm zostają w ogonie.
- AutorOdp.