• Autor
    Odp.
  • Ewelajna17
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

fajne cwiczenia,polecam. piszcie tu koniecznie;) podziele sie moimi przemysleniami hehe. koniecznie chce z kims o tym popisac… 馃槈

martyna1
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

Cwiczylam, niestety nigdy nie dobrnelam do konca,a szkoda, bo cwiczonka niezle! 馃檪 Dwa razy podchodzilam do tego – za pierwszym razem zostalo mi kilka dni, ale z jakiegos powodu zaprzestalam. Za drugim razem dotarlam do polowy, ale zabraklo mi chyba systematycznosc. To w zasadzie najwiekszy minus '6′, ze trzeba ja wykonywac codziennie – i w zasadzie nie ma od tego wyjatkow. Jak sie odpusci jeden dzien, to potem odpuszcza sie kolejne itd.
    W kazdym razie cwiczonka ladnie ksztaltuja brzuszek! Polecam tym z duza doza samodyscypliny 馃檪

prince82
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

A czy robicie przerwy mi臋dzy seriami w 6 weidera? Poniewa偶 sa rozne opinie w internecie na ten temat. Robi膮c przerwy raczej niemo偶liwym jest 'zrobic’ 42. dzien treningu w 25 minut (tak gdzies bylo napisane, ze najlepiej wyrobic sie w 25 min)

PS. Gratuluj臋 tym co dobrneli do ko艅ca 馃檪

sija
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

膯wiczy艂am 6 dni :d i wymi臋k艂am ale widzia艂am na forach zdj臋cia kolesi i efekty wida膰 ale po pe艂nym okresie.

Mi
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

To s膮 膰wiczenia dla szczup艂ych i w miar臋 wysportowanych ludzi, kt贸rzy chc膮 dodatkowo wyrze藕bi膰 swoje cia艂ko. Jak kto偶 chce schudn膮膰 to nie t臋dy droga.

prince82
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

Jak kto偶 chce schudn膮膰 to nie t臋dy droga.

zgadzam sie w pelni. zeby schudnoac, t wg mnie musi byc wiecej cwiczen aerobowych, a nie same brzuszki. trzeba dolaczyc bieganie, rowerek, plywanie i daje to lepszy efekt.

martyna1
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 303
    • Pasjonat

„6” dzia艂a g艂贸wnie na brzuch, je偶li si臋 oczekuje si臋 kompleksowej akcji odchudzaj膮cej, to trzeba rzeczywi偶cie si臋gn膮膰 po dodatkowe 膰wiczenia.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " 6 weidera"

Przewi艅 na g贸r臋