- AutorOdp.
- 26 kwietnia 2010 at 21:07
A czego od nas oczekujesz? wsparcia czy porady? Trudo przewidzieć jak zachowa się twój organizm gdy będziesz starała się o dziecko. Ja nigdy się nie oszczędzałam, do lekarza chodziłam tylko w przypadku gdy już prawie umierałam 😉 pracowałam dużo, stresowałam się jeszcze więcej. Nigdy nie robiłam badań no bo i po co. A obydwie ciaże zaszłam za pierwszym razem bez zabezpieczeń. Tobie też tego życzę! Nie fisiuj się niepotrzebnie.
12 maja 2010 at 20:24A nie masz przypadkiem zdiagnozowanego PCO??
12 maja 2010 at 23:11@Perceive wrote:
mam wysokie stezenie FSH, Moze to zbyt ogolnikowe informacje, aby jednoznacznie odpowiedziec, ale czy w przypadku zlych wynikow badan hormonalnych, pozniejszego leczenia, powrot do normy jest mozliwy?
Jest możliwy.Czas zacząć o siebie dbać.
21 maja 2010 at 18:1912 czerwca w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbędzie się II Warszawski Dzień Promocji Zdrowia Seksualnego organizowany przez Fundację Promocji Zdrowia Seksualnego im. dr. Stanisława Kurkiewicza. Będzie tam ciekawy wykład „Niepłodnożć – współczesne możliwożci leczenia” “ prof. Grzegorz Jakiel. Wstęp jest bezpłatny, a cała impreza zaczyna się o 10.00.
8 lipca 2010 at 19:52Jeżeli boisz się że z czasem nie bedziesz mogła zajżć w ciąże to mysle iż pownnaż odwiedzić jakąż klinikę i oddać swoje jajeczka do zamrożenia. Gdy będziesz chciała mieć dziecko to nawet metodami in-vitro ciąża powinna być możliwa. Skontaktuj się z lekarzem i przemyżl to.
- AutorOdp.