… A ciąża … ? :(

• Autor
    Odp.
  • zonia30
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

A czego od nas oczekujesz? wsparcia czy porady? Trudo przewidzieć jak zachowa się twój organizm gdy będziesz starała się o dziecko. Ja nigdy się nie oszczędzałam, do lekarza chodziłam tylko w przypadku gdy już prawie umierałam 😉 pracowałam dużo, stresowałam się jeszcze więcej. Nigdy nie robiłam badań no bo i po co. A obydwie ciaże zaszłam za pierwszym razem bez zabezpieczeń. Tobie też tego życzę! Nie fisiuj się niepotrzebnie.

Kajka-Bajka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

A nie masz przypadkiem zdiagnozowanego PCO??

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@Perceive wrote:

mam wysokie stezenie FSH, Moze to zbyt ogolnikowe informacje, aby jednoznacznie odpowiedziec, ale czy w przypadku zlych wynikow badan hormonalnych, pozniejszego leczenia, powrot do normy jest mozliwy?

Jest możliwy.Czas zacząć o siebie dbać.

lenka85
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

12 czerwca w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbędzie się II Warszawski Dzień Promocji Zdrowia Seksualnego organizowany przez Fundację Promocji Zdrowia Seksualnego im. dr. Stanisława Kurkiewicza. Będzie tam ciekawy wykład „Niepłodnożć – współczesne możliwożci leczenia” “ prof. Grzegorz Jakiel. Wstęp jest bezpłatny, a cała impreza zaczyna się o 10.00.

Marlenqa33
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Jeżeli boisz się że z czasem nie bedziesz mogła zajżć w ciąże to mysle iż pownnaż odwiedzić jakąż klinikę i oddać swoje jajeczka do zamrożenia. Gdy będziesz chciała mieć dziecko to nawet metodami in-vitro ciąża powinna być możliwa. Skontaktuj się z lekarzem i przemyżl to.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " … A ciąża … ? :("

Przewiń na górę