- AutorOdp.
- 3 października 2009 at 17:36
Znalazłam informacje w sieci, że jutro ma być otwarcie Warszawskiej Alei Gwiazd, to coż takiego jak ten Deptak w Międzyzdrojach albo w Łodzi, jeszcze nie widziałam co tam zrobili ale brakowało takiego miejsca w Wawie. Wszystko ma się odbywać w Pasażu Wiecha. Zaglądniecie?
3 października 2009 at 21:10ja o tym słyszałam na TVN Warszawa i przyznam że pomysł mnie zaciekawił ale to dlatego że mam sentyment akurat do tego miejsca w Warszawie. także o ile będzie jutro ładna pogoda to raczej się wybiorę, nie mam innych planów a okazja do posłuchania paru osób ze żwiata filmu też nie nadarza się często. no i sądzę, że raczej jakież przemówienia będą 😀
3 października 2009 at 21:47Pierwsze slysze…A nawet przechodzilam tamtedy w czwartek i nic nie zauwazylam…Jak nie bedzie padac to pewnie sie wybiore. Dobrze, ze mam niedaleko.
5 października 2009 at 19:50no to ja byłam, co prawda nie na otwarciu z pompą w niedzielę ale dzisiaj wracając z pracy i przyznam, że nawet podoba mi sie ta aleja.jak na razie mało gwiazd ale od razu rzucają się w oczy, mam nadzieję że pomysł się rozwinie.
6 października 2009 at 11:36Ja czytałam o tym wydarzeniu na plejada.pl
Ale tez sie tam wybiore bo trzeba ta aleje jednak zobaczyc.8 października 2009 at 19:36[usunięto_link] wrote:
Ja czytałam o tym wydarzeniu na plejada.pl
no włażciwie to nigdzie za bardzo o tym nie było słychać, a szkoda.
9 października 2009 at 11:39[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Ja czytałam o tym wydarzeniu na plejada.pl
no włażciwie to nigdzie za bardzo o tym nie było słychać, a szkoda.
No tak ,ale teraz juz wystarczy mały spacerek zeby pojsc i zobaczyc jak to wszystko w Alei gwiazd wyglada.
10 października 2009 at 16:20[usunięto_link] wrote:
No tak ,ale teraz juz wystarczy mały spacerek zeby pojsc i zobaczyc jak to wszystko w Alei gwiazd wyglada.
no i jak? byłaż? widziałaż? podoba się? 🙂
28 października 2009 at 14:20No byłam i widzialam na wlasne oczy Aleje Gwiazd.Ale tak sie zastanawiam dlaczego powstała w tamtym miejscu ?
29 października 2009 at 22:10wydaje mi się, że z racji tego, że to po prostu żcisłe centrum miasta a po remoncie chyba zaczyna pozować na takie miejsce spotkań warszawiaków.
19 listopada 2009 at 13:25A tak odchodzac troche od tematu to , czy podobaja Wam sie nowe swiateczne reklamy N ?
mam na mysli na przykład ta
[usunięto_link]
fajna i z klimatem. - AutorOdp.