- AutorOdp.
- 25 lipca 2007 at 16:02
hej.Jestem tu praz pierwsszy…zastanawiam sie czy sa jakies dobre i bezpoeczne tabletki antykoncepcyjne.Jak narazie z chlopakiem uzywamy prezerwatyw..ale on sie boi sie mozemy wpadnac:/
prosze o odpowiedz.25 lipca 2007 at 20:16Każde tabletki są w jakiż sposób dobre ale nie każdy organizm może je przyjmować. Dlatego jeżeli myżlisz o tabletkach to idź do gina i on napewno Ci jakież przepisze które będą dla Cibie dobre. Powinien Cię przebadać zanim coż przepisze ale może od razu bo tacy lekarze też się zdarzają a to nie jest zbyt dobre dla kobiety. Później okazuje się że są jakież problemy lub skutki uboczne.
25 lipca 2007 at 21:08aha no ok
26 lipca 2007 at 09:33dobre tabletki antykoncepcyjne……..moim zdaniem nie ma takich. Wszystkie prędzej czy później dają się we znaki.
26 lipca 2007 at 09:57wg mnie, najlepsze są takie z niska dawką hormonów.
Takie jak : Logest czy Harmonet. Sama ich używałam i używam. Jestem zadowolona. Uzywam juz ponad 2 lata i czuje sie dobrze, wyniki badan tez są ok.Takze jak na pierwszy raz to takie raczej polecam
26 lipca 2007 at 11:13kinga, powinnaż zrobić badania i lekarz powinien dobrać odpowiednie. to tak jest, że jedne są dobre dla tej, ale to nie oznacza, że dla drugiej też będą ok. jeszcze małą dawkę hormonów mają chyba yasminelle 😉
26 lipca 2007 at 18:02dzieki dziewczyny :*
6 sierpnia 2007 at 15:34Mała dawka hormonów chyba nie oznacza, że tabletki są mnie skuteczne,prawda?
Bo ja biorę Harmonet.23 sierpnia 2007 at 17:39Nie. To że tabletki mają mało hormonów to tylko z korzyżcią dla nas, bo nasz organizm nie jest niepotrzebnie o*****zany. Poza przy tabletkach o dużej ilożci hormonów czężciej występują takie skutki uboczne jak tycie czy bóle głowy. Ja też biorę harmonet i jak dla mnie jest super.
9 września 2007 at 15:26Od 10 dni stosuję tabletki Harmonet. Jak narazie ok. Oby tak dalej:)
19 września 2007 at 17:43Harmonet jest ok. Ładna cera i dobre sampoczucie.
22 września 2007 at 18:18jesli mozesz to nie spiesz sie z tymi tabletkami antykoncepcyjnymi , bo jak dla mnie to zbedna chemia!!! chyba ze masz problemy z cyklem , a tak poza tym to wydaje mi sie ze jasmin jest ok z tych wszystkich , mimo iz ja nie stosuje wogole, bo to jednak ingerencja w nasz uklad hormonalny i dla ososby zdrowej niepotrzebna!!
22 września 2007 at 21:10ja nie biore zadnych tabletek. Ostatnio byłam u kolezanki której matka ma raka piersi i dowiedziałam sie że tabletki antykoncepcyjne przyspieszaja ta chorobę
23 września 2007 at 17:56[usunięto_link] wrote:
ja nie biore zadnych tabletek. Ostatnio byłam u kolezanki której matka ma raka piersi i dowiedziałam sie że tabletki antykoncepcyjne przyspieszaja ta chorobę
dokladnie!!! wiec jesli sie bierze takie tabletki trzeba kontrolowac swoje piersi !!
23 września 2007 at 20:15Tak czy siak warto kontrolować piersi!
- AutorOdp.