- AutorOdp.
- 29 lipca 2007 at 10:48
Witajcie:) Jak w temacie zostało powiedziane. Postanawiam zadbać o ciało. A w zasadzie to bardziej o samopoczucie. Mój wzrost to ok 164cm waga 64kg. niby wszystko w porządku ale…. ale nie czuję się dobrze, a wiadomo że jeżli się nie czuję dobrze, to nie jest dobrze ;). Postanowiłam więc że w 12 tygodni począwszy od jutra schudnę 8 kg. Zamierzam biegać 4 razy w tygodniu po 6km. Wiem że dam radę muszę. Poza tym piję codziennie kilka kubków czerwonej herbaty z l-karnityną. Wiem że to dużo pomaga, zwłaszcza jeżli połączy się to z wysiłkiem fizycznym. Do tego jeżdżę codziennie na rowerze. Poza ty,m piję sok grejfrutowy. Wiem że to nie to samo co owoc, ale zawsze coż. Życzcie mi powodzenia, dziękuję za Wasze rady, które może mi dacie. I prosiłabym także o Wasze dożwiadczenia 🙂 Pozdrawiam.
29 lipca 2007 at 11:20wszystko ok tylko ten sok grejfutowy chcyba ze jest bez cukru to ok ale lepsza już woda mineralna i pamietaj żeby dbać o kondycje skóry bo mozesz mieć worek zamiast ładnego ciała[używaj balsamów ujedrniających, troszke pomasój ciało no i peeling żeby to wszystko lepiej się wchłaniało]
4 września 2007 at 19:00A jadłaż coż w ogole?
I jak schudłaż coż? Pozdrawiam 🙂
- AutorOdp.