- AutorOdp.
- 24 czerwca 2007 at 16:54
Chciałaby się dowiedzieć jakiej firmy balsamy do opalania są dobre i po których szybko się opala. kupiłam dzisiaj balsam firmy DAX cosmetics. Uzywał już ktoż tego? Piszcie 🙂
26 czerwca 2007 at 18:26A to spoko, ja niestety jeszcze nie miałam możliwożci wypróbowania go bo coż sie słońce nie pokazuje!
Dzięki, pozdrawiam27 czerwca 2007 at 10:14a ja uzywam johnssona i niestety troche sie „przeciera” :/
3 lipca 2007 at 14:40balsam, jaki mogę z czystym sumieniem polecic, to dove sumer glow. długo się utrzymuje, nie farbuje mi ubrań. i ładnie pachnie
3 lipca 2007 at 17:20Tak tylko ja prosiłam o balsam DO OPALANIA a nie SAMOOPALACZ.
ale podziękował za fatyge3 lipca 2007 at 19:26hmmm, z balsamow brazujacych to tez dove, a z takich do opalania to chyba ambre solaire
12 lipca 2007 at 09:05ja do opalania mam serie ziai i jestem bardzo zadowolona. ale na razie rowniez sie zadowalam balsami brazujacymi, tez dove bo jest z nich zdecydowanie najlepszy. no i czekam na urlop na plazy 8) 8)
21 kwietnia 2008 at 13:31Ja używam obecnie Dove Summer Glow i na prawdę polecam, dodatkowo teraz mają fajną promocję – balsam + samoopalający krem do twarzy gratis
21 kwietnia 2008 at 13:50dziewczyna sie pyta o BALSAM DO OPALANIA a nie o samoopalacz czy balsam brazujacy…..
ja uzywam spray nivea i czasem zwykla oliwke23 marca 2010 at 11:38[usunięto_link] wrote:
Ja używam obecnie Dove Summer Glow i na prawdę polecam, dodatkowo teraz mają fajną promocję – balsam + samoopalający krem do twarzy gratis
Też go używam jest naprawdę dobry, bo oprócz wit. jakie ma jest skutecznie brązujący:) Chyba Rossman ma najlepszą cenę tego balsamu.
21 kwietnia 2010 at 20:32Dove Summer Glow tez polecam ten balsam, jest najlepszy na żwiecie 🙂
18 września 2012 at 12:54Używam [usunięto_link], ma rewelacyjny zapach i dobra konsystencję. Faktor 10 jest ok ale na wyjazdy zagraniczne polecam mocniejsze faktory, nie będzie schodzic skóra a opalenizna będzie trwalsza. Oczywiżcie na twarz najlepiej kupić osobny kremik, ja uzywam faktor 30 mimo że dobrze sie opalam.
24 września 2012 at 11:30Jak byłam na wakacjach w Turcji smarowałam twarz 30 i w sumie to się trochę złożciłam po fakcie, bo ciało było bardzo opalone a twarz blada i żmiesznie to wyglądało. Teraz chyba będę stosowała zwykły krem nawilżający.
4 października 2012 at 14:38słuchajcie czy któraż używała dla dzieci balsam do opalania [usunięto_link]?? mój maluch ma albo uczulenie po tego typu kremach albo go nie chronią nawet z dużą ilożcią UV
9 października 2012 at 10:25ja używam z ziaji masło kakaowe w sprayu, który przyspiesza opalanie, nadaję skórze fajny brązowy kolorek, a przy tym natłuszcza skórę. Jest na prawdę bardzo fajny i wydajny. Dobrze się rozsmarowuję i fajnie pachnie.
- AutorOdp.