• Autor
    Odp.
  • jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

@Kowal wrote:

Może ktoż się skusi na wypróbowanie tego:

[usunięto_link]

No włażnie Kowal napisałam w jakimż pożcie że używałam beta karotenu i rewelacyjna opalenizna,z balsamami mam złe dożwiadczenie.Ktoż mi kiedyż radził żeby wymieszać z balsam brązujący ze zwykłym nawilżającym.I nie czuć zapachu i opalenizna mniej żółta.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Tylko jeżli palisz papierosy lepiej nie zażywać syntetycznego beta-karotenu działa wtedy rakotwórczo. Co do mieszania , o którym wspominasz to niestety nie mam pojęcia i musiałabyż wypróbować.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

jagoda mówisz że po zażywaniu beta karotenu masz żwietną opaleniznę? a opalasz się mimo to? czy jakies balsamy brązujące stosujesz? bo czytałam dużo w necie i dużo dziewczyn sie skarży ze to nic nie daje zadnej opalenizny, ja sie zastanawiam nad kupnem tego specyfku tylko nie wiem czy warto

4mala_s
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Sam karoten bez opalania nic nie daje Za to żwietnie wspomaga opalanie 🙂

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Daje 😛

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

@mrówka wrote:

jagoda mówisz że po zażywaniu beta karotenu masz żwietną opaleniznę? a opalasz się mimo to? czy jakies balsamy brązujące stosujesz? bo czytałam dużo w necie i dużo dziewczyn sie skarży ze to nic nie daje zadnej opalenizny, ja sie zastanawiam nad kupnem tego specyfku tylko nie wiem czy warto

Opalam się,stosuję kremy z filtrem:)

Beauty-Box
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Dobrym balsamem jest balsam brązujący z SORAYA. Zapach jest ładny, więc żmiało można go stosować. Dla lepszego efektu można wyskoczyć 2/3 razy na solarium. Efekt końcowy powalający.

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

@Kowal wrote:

Tylko jeżli palisz papierosy lepiej nie zażywać syntetycznego beta-karotenu działa wtedy rakotwórczo. Co do mieszania , o którym wspominasz to niestety nie mam pojęcia i musiałabyż wypróbować.

Nie palę.Dobrze ze o tym napisałaż,już o tym czytałam.

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

@mrówka wrote:

Nie już nie ma potrzeby się opalać 🙂

eBoska
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

sa tez zastrzyki ….iniekscja w skore jedno wyjscie na solarium i nie mam pytan….mozna uzyc solarium w sprayu nie polecam w ten sam dzien kiedy idziesz na impreze jak sie pocisz na drugi dzien wygladasz ….hehe niezle 😯 😯

jagoda4
    Member
    • Zasłużony

Mam jeszcze opaleniznę. Kidy się skończy zacznę eksperymentować. Macie jakiż balsam który nie zmywa się szybko i nie schodzi plamami?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Balsamy brązujące"

Przewiń na górę