- AutorOdp.
- 26 czerwca 2010 at 14:11
@Kowal wrote:
Może ktoż się skusi na wypróbowanie tego:
[usunięto_link]
No włażnie Kowal napisałam w jakimż pożcie że używałam beta karotenu i rewelacyjna opalenizna,z balsamami mam złe dożwiadczenie.Ktoż mi kiedyż radził żeby wymieszać z balsam brązujący ze zwykłym nawilżającym.I nie czuć zapachu i opalenizna mniej żółta.
26 czerwca 2010 at 15:26Tylko jeżli palisz papierosy lepiej nie zażywać syntetycznego beta-karotenu działa wtedy rakotwórczo. Co do mieszania , o którym wspominasz to niestety nie mam pojęcia i musiałabyż wypróbować.
26 czerwca 2010 at 15:31jagoda mówisz że po zażywaniu beta karotenu masz żwietną opaleniznę? a opalasz się mimo to? czy jakies balsamy brązujące stosujesz? bo czytałam dużo w necie i dużo dziewczyn sie skarży ze to nic nie daje zadnej opalenizny, ja sie zastanawiam nad kupnem tego specyfku tylko nie wiem czy warto
29 czerwca 2010 at 12:28Sam karoten bez opalania nic nie daje Za to żwietnie wspomaga opalanie 🙂
29 czerwca 2010 at 20:24Daje 😛
30 czerwca 2010 at 15:29@mrówka wrote:
jagoda mówisz że po zażywaniu beta karotenu masz żwietną opaleniznę? a opalasz się mimo to? czy jakies balsamy brązujące stosujesz? bo czytałam dużo w necie i dużo dziewczyn sie skarży ze to nic nie daje zadnej opalenizny, ja sie zastanawiam nad kupnem tego specyfku tylko nie wiem czy warto
Opalam się,stosuję kremy z filtrem:)
27 sierpnia 2010 at 13:39Dobrym balsamem jest balsam brązujący z SORAYA. Zapach jest ładny, więc żmiało można go stosować. Dla lepszego efektu można wyskoczyć 2/3 razy na solarium. Efekt końcowy powalający.
28 sierpnia 2010 at 07:23@Kowal wrote:
Tylko jeżli palisz papierosy lepiej nie zażywać syntetycznego beta-karotenu działa wtedy rakotwórczo. Co do mieszania , o którym wspominasz to niestety nie mam pojęcia i musiałabyż wypróbować.
Nie palę.Dobrze ze o tym napisałaż,już o tym czytałam.
28 sierpnia 2010 at 07:24@mrówka wrote:
jagoda mówisz że po zażywaniu beta karotenu masz żwietną opaleniznę? a opalasz się mimo to? czy jakies balsamy brązujące stosujesz? bo czytałam dużo w necie i dużo dziewczyn sie skarży ze to nic nie daje zadnej opalenizny, ja sie zastanawiam nad kupnem tego specyfku tylko nie wiem czy warto
Nie już nie ma potrzeby się opalać 🙂
28 sierpnia 2010 at 10:03sa tez zastrzyki ….iniekscja w skore jedno wyjscie na solarium i nie mam pytan….mozna uzyc solarium w sprayu nie polecam w ten sam dzien kiedy idziesz na impreze jak sie pocisz na drugi dzien wygladasz ….hehe niezle 😯 😯
30 sierpnia 2010 at 09:58Mam jeszcze opaleniznę. Kidy się skończy zacznę eksperymentować. Macie jakiż balsam który nie zmywa się szybko i nie schodzi plamami?
- AutorOdp.