• Autor
    Odp.
  • patelka86
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Szukam dobrego balsamu brązującego. Przetestowałam już reklamowany balsam Dove, ale niestety nie jest tak dobry, jak o nim mówią. Brudzi ubrania i nie wygląda naturalnie. Może któraż z Was może mi coż zaproponować ? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc 😀 Z góry dziękuję

MultiPerfumeria
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Wydaje mi się,że musisz sama sprawdzic który bedzie Ci odpowiadal najbardziej. Przetestuj balsamy kilku firm i zobaczysz który jest skuteczny. Obecnie stosuje kilka rodzajów.

patelka86
    Member
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Chyba znalazłam 😀
    Kupiłam nawilżające mleczko do ciała Garnier-a, nie zastawia smug i ma ładny zapach.
    Przed pierwszym nałożeniem zrobiłam dokładny peeling całego ciała i mam wreszcie super nawilżoną skórę 😀
    Przeczytałam, że formuła mleczka ma niewielką ilożcią substancji samoopalających i stopniowo nadaje skórze słoneczną, harmonijną barwę
    Zobaczę jakie będą efekty za kilka dni, ale póki co jestem zadowolona 😀

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

Dove jest paskudny. Jak juz to Ziaja Sopot jest ok, jednak i tak tego zapachu się nie przeskoczy :/

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

nie wiem ale mi te balsamy brązujące nie daja brazowej skóry, miałam dove dla jasnej karnacji, ziaja i prawie nic mój kolor sie nie zmienia jest nadal biały jak był

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

A mi po ziajce sopot powychodziły plamy gigantyczne-aż musiałam trzeć się peelingiem do bólu skóry,żeby zeszło 🙄

Jakoż nie potrafię przekonać się do balsamów brązujących-może nie trafiłam jeszcze na jakiż naprawdę dobry… Denerwuje mnie ten zapach (ale ok rozumiem,że substancje chem utleniają się na skórze) i miło by było gdyby sobie z nim jakoż poradzili,zneutralizowali go bo czuję go potem cały dzień, brudzą pożciel i ubrania, w miejscach zagięc robią się duże smugi, i nierównomiernie kolor schodzi ze skóry potem-wygląda się jak z brudną skórą poprostu.

I tak już ze dwa lata trzymam się z daleka od balsamów brąz.-ostatnio chciałam już kupić Loreala ale się rozmyżliłam-i tak by pewnie znowu wylądował w koszu:( Jak znacie jakież naprawdę dobre-to piszcie.

Garnier mi nie podszedł 😐

Kasia697
    Member
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Bardzo dobry jest balsam brązujący z L’oreal. Nie zostawia plam

jolka_kal
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Tak, zgadzam sie z koleżanką wyżej – zobacz sobie ten L’Oreal i powinnaż być zadowolona:-)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

miałam już dove i garniera, dobre, ale bez rewelacji, włażciwie nie widziałam między nimi różnicy

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Nie pomoge, nie uzywam 🙂

zonia30
    Member
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

ja najbardziej byłam zadowolona z masła AA , nie żmierdział jak większożć balsamów, natłuszczał i nie zostawiał żladów.

Olga123
    Member
    • Odp.: 158
    • Zapaleniec

W sklepach kosmetycznych są takie chusteczki brązujące. Kosztują około 2 złotych a ładnie działają. Lepiej niż balsamy.

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

Pierwsza rada, kupując balsam brązujący, zwróć uwagę jaki kolor ma ta.. ’emulsja’. Jeżli nie chcesz brudzić ciuchów, (a kto chce?!) wybieraj te które są białe- na skórze żciemnieją, opalenizna będzie naturalniejsza, łatwiej będzie zatuszować to co nie udało się dobrze nałożyć. Co prawda do uzyskania satysfakcjonującego efektu trzeba go używać regularnie co najmniej tydzień, ale jak to mówiły nasze babki: co nagle to po diable ; D.

Rada numer dwa, brzmi- EVELINE Holiday Look[/b]

Afrodytaaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Tu gdzież poruszany był ten [usunięto_link]

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru