Bardzo ciekawa i egzotyczna Biżuteria co sadzicie?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kimmuriel
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Jakoż mnie się nie podobają. Ale jak gustujesz to żmiało kupuj.

Magdus
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Mnie też się nie podobają

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

nie mój styl, wolę delikatną biżuterię.

kimmuriel
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Ja po prostu lubie sam metal, ewentualnie jakież kamienie do tego.

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

A ja delikatną.

Anika80
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Ja też preferuje klasyczną i delikatną, dlatego że zawsze jest modna i do wszystkiego pasuje. Mam kilka miejsc, w których zazwyczaj kupuję błyskotki. Ostatnio znalazła diamondscenter.net – sklep internetowy, który oferuje duży wybór biżuterii z białego i żółtego złota, z kamieniami szlachetnymi.

Hiacynta_86
    Członek
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Ja najbardziej lubię biżuterię artystyczną:) Jest oryginalna, wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju! A przy tym może być awangardowa lub bardzo klasyczna, w zależnożci od gustu:) Oczywiżcie liczy się też jakożć. Niewarto wydawać pieniędzy na coż co posłuży przez kilka tygodni/miesięcy:) Jeżli jesteżcie zainteresowane żwietną biżuterią artystyczną to polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt – naprawdę warto zajrzeć:)

Sklep-Jubilerski
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

U nas też znajdziesz taką biżuterię,wcale nie trzeba szukać tak daleko,a opinie mówią same za siebie. Ja nie gustuję az w takiej egztyce,wolę coż bardziej tradycyjnego.

athi
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Niektóre rzeczy z tego etnicznego sklepu są bardzo ciekawe, a niektóre faktycznie przesadzone. Ja lubię oryginalną biżuterię, więc jestem jak najbardziej na tak 🙂

koupal
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ta biżuteria jest nawet, nawet i jest nie droga, można ją często zmieniać i same możemy być bardziej atrakcyjne. Nie tak jak z biżuterią wykonaną z tytanu która jest bardzo droga, a że tytan jest bardzo twardy nie można zmniejszać a powiększyć można tylko 2 rozmiary co się tyczy obrączek, po za tym pewien kreator biżuterii tytanowej ma wulgarne jak dla mnie nazwy swej kolekcji, przytoczę parę to ”Odbyt Szczura” lub ”Vagina” która znas by chciała nosić na ręce odbyt szczura? ja nie. Tytan jako materiał jest bardzo tani. Ja osobiżcie wolę biżuterię z białego złota, najlepiej jak by było palladowe, dużo ładniejsze jest i z klasą nie jak z tytanu czy z żółtego złota. Wyroby ze złota można zawsze naprawiać lub nawet przetapiać i zrobić nowe, a z tytanu jak się zużyją można tylko wyrzucić do kosza.

Sklep-Jubilerski
    Członek
    • Odp.: 96
    • Zapaleniec

Kwestia gustu,ale mnie osobiżcie nie do końca przekonuje biżuteria egzotyczna,zdecydowanie bardziej wolę coż tradycyjnego,w czym sama czuje się najlepiej.

skowronka
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Jak lubisz taką to kupuj! 🙂

olka_es
    Członek
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Lubię ciekawą, nietuzinkową biżuterię. Egzotyczna czasem też potrafi być fajna, więc i taką nie pogardzę 🙂

Bizuteria-Magia
    Członek
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Zależy co komu pasuje- np mi ta biżuteria wydaje się aż zanadto egzotyczna. Ta głębia kolorów jak i sam kontrast. Osobiżcie preferuję coż bardziej naturalnego i klasycznego.

skowronka
    Członek
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Nie znam tego sklepu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 18 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę