- AutorOdp.
- 31 stycznia 2008 at 15:41
Jakoż mnie się nie podobają. Ale jak gustujesz to żmiało kupuj.
31 stycznia 2008 at 15:45Mnie też się nie podobają
31 stycznia 2008 at 15:45nie mój styl, wolę delikatną biżuterię.
31 stycznia 2008 at 15:57Ja po prostu lubie sam metal, ewentualnie jakież kamienie do tego.
31 stycznia 2008 at 16:02A ja delikatną.
25 listopada 2009 at 08:37Ja też preferuje klasyczną i delikatną, dlatego że zawsze jest modna i do wszystkiego pasuje. Mam kilka miejsc, w których zazwyczaj kupuję błyskotki. Ostatnio znalazła diamondscenter.net – sklep internetowy, który oferuje duży wybór biżuterii z białego i żółtego złota, z kamieniami szlachetnymi.
4 sierpnia 2012 at 08:23Ja najbardziej lubię biżuterię artystyczną:) Jest oryginalna, wyjątkowa, jedyna w swoim rodzaju! A przy tym może być awangardowa lub bardzo klasyczna, w zależnożci od gustu:) Oczywiżcie liczy się też jakożć. Niewarto wydawać pieniędzy na coż co posłuży przez kilka tygodni/miesięcy:) Jeżli jesteżcie zainteresowane żwietną biżuterią artystyczną to polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt – naprawdę warto zajrzeć:)
10 września 2012 at 18:43U nas też znajdziesz taką biżuterię,wcale nie trzeba szukać tak daleko,a opinie mówią same za siebie. Ja nie gustuję az w takiej egztyce,wolę coż bardziej tradycyjnego.
17 września 2012 at 11:26Niektóre rzeczy z tego etnicznego sklepu są bardzo ciekawe, a niektóre faktycznie przesadzone. Ja lubię oryginalną biżuterię, więc jestem jak najbardziej na tak 🙂
27 września 2012 at 11:45Ta biżuteria jest nawet, nawet i jest nie droga, można ją często zmieniać i same możemy być bardziej atrakcyjne. Nie tak jak z biżuterią wykonaną z tytanu która jest bardzo droga, a że tytan jest bardzo twardy nie można zmniejszać a powiększyć można tylko 2 rozmiary co się tyczy obrączek, po za tym pewien kreator biżuterii tytanowej ma wulgarne jak dla mnie nazwy swej kolekcji, przytoczę parę to ”Odbyt Szczura” lub ”Vagina” która znas by chciała nosić na ręce odbyt szczura? ja nie. Tytan jako materiał jest bardzo tani. Ja osobiżcie wolę biżuterię z białego złota, najlepiej jak by było palladowe, dużo ładniejsze jest i z klasą nie jak z tytanu czy z żółtego złota. Wyroby ze złota można zawsze naprawiać lub nawet przetapiać i zrobić nowe, a z tytanu jak się zużyją można tylko wyrzucić do kosza.
12 października 2012 at 12:16Kwestia gustu,ale mnie osobiżcie nie do końca przekonuje biżuteria egzotyczna,zdecydowanie bardziej wolę coż tradycyjnego,w czym sama czuje się najlepiej.
27 grudnia 2012 at 20:14Jak lubisz taką to kupuj! 🙂
28 grudnia 2012 at 07:01Lubię ciekawą, nietuzinkową biżuterię. Egzotyczna czasem też potrafi być fajna, więc i taką nie pogardzę 🙂
3 stycznia 2013 at 12:41Zależy co komu pasuje- np mi ta biżuteria wydaje się aż zanadto egzotyczna. Ta głębia kolorów jak i sam kontrast. Osobiżcie preferuję coż bardziej naturalnego i klasycznego.
2 lutego 2014 at 17:16Nie znam tego sklepu.
- AutorOdp.